ZTE MWC 2016 için tarih verdi!

ZTE MWC 2016 davetiyesi

Çin ZTE MWC 2016 için ilk defa tarih verdi. Firma basın mensuplarına davetiyesini ulaştırmaya başladı. İşte detaylar.

Çin menşeili popüler firmalardan biri olan ZTE MWC 2016 için ilk defa basın davetiyelerini yollamaya başladı. Firma Mobile World Congress 2016’da ne duyuracak?

ZTE MWC 2016 lansmanı!

Şimdiye kadar MWC 2016 konusunda sessiz kalan ZTE, ilk hamleyi yaptı. Firma, gönderdiği davetiyede 21 Şubat tarihine vurgu yaptı. 21 Şubat tarihi mobil dünya için son derece önemli olacak çünkü firma bu tarihe etkinlik düzenleyen üçüncü firma oldu.

Samsung ve LG’den sonra ZTE de 21 Şubat tarihini vurguladı. Sony ise 22 Şubat’ta lansman düzenleyecek. Sadece iki gün içerisinde 2016’ya damgasını vuracak çok sayıda cihaz bekleniyor. Henüz daha diğer markaların hamlesi bilinmiyor.

IFA 2015’te Axon serisinden yeni modeliyle karşımıza çıkan ZTE, Türkiye için de söz vermişti ancak henüz bir hamle gerçekleştirilmedi. MWC 2016’da duyurulacak yeni cihazlarla birlikte Axon serisinin güncel üyeleri artık Türkyie’de bekleniyor.

Diğer yandan zaten GSM operatörleri ZTE ile yıllardır birlikte çalışıyor. Dolayısıyla ZTE direkt olarak ülkemize gelmese de GSM operatörleri gibi alternatif firmalarla ülkemize duyurulacak yeni modeller gelecektir. Şimdilik heyecanlı bekleyiş sürüyor diyebiliriz. ZTE MWC 2016 davetiyesini aşağıda bulabilirsiniz. Davetiyede duyurulacak cihazlara ilişkin bir detay dikkat çekmiyor.

ZTE MWC 2016 davetiyesi

Apple Bazı USB-C Kabloları “Tasarım Hatası” Yüzünden Değiştirecek