ZTE, En Yeni ve Dinamik Telefonlarını Mobile World Congress 2014’te Tanıtacak

ZTE En Yeni ve Dinamik Telefonlarını Mobile World Congress 2014’te Tanıtacak manset

ZTE,  akıllı telefon ve yenilikçi ürünlerinin tanıtımını 24-27 Şubat tarihleri arasında Barselona’da gerçekleştirilecek olan MWC 2014’te yapacak.

 ZTE, yeni dinamik cihazları arasına yer alan 6 inç ekrana sahip ultra ince Grand Memo II LTE, Firefox OS 1.3 sürümü kullanan ilk cihazlardan biri olan ZTE Open C ve yepyeni kullanıcı arayüzü MiFAvor 2.3’ü katılımcılara sunacak.
ZTE Grand Memo II LTE

ZTE Mobile Devices’ın CEO’su ve ZTE Corporation’ın Başkan Yardımcısı Adam Zeng, 2014 yılında uluslararası alandaki ZTE kullanıcılarıyla daha yakın bir işbirliği içinde müşterilerin istedikleri ürünleri geliştirmeyi ve daha üstün bir müşteri deneyimi sunmayı amaçladıklarını söyledi. Adam Zeng sözlerine devam ederek ‘Müşterilerimiz bize sürekli daha yenilikçi ve yüksek performanslı ürünler istediklerini söylüyorlar. Biz de Mobile World Congress 2014’te iki yeni yüksek profile sahip ultra ince ve 6 inç ekranlı Grand Memo II LTE ile Mozilla ve Telefonica işbirliğiyle geliştirilen ZTE Open C’yi piyasaya sunarak bunu yerine getiriyoruz. 2014 yılının şimdiye kadarki en güçlü yılımız olmasını umuyoruz ve bunu başarmak için yaptığımız her işimizin merkezine müşterilerimizi koyuyoruz” dedi.

ZTE OPEN C - 1

ZTE, ödüllü mobil telefonları arasında yer alan ünlü ZTE Blade serisi, yeni Nubia 5S, Aralık ayında güvenilir online mağaza Jingdong.com’da Apple, Samsung ve Nokia da dahil olmak üzere diğer tüm telefonlardan daha fazla satılan Nubia 5S mini’nin de dahil olduğu Nubia serisi ile özellikle  şirketin amiral gemisi olan Grand S II’yi  Mobile World Congress 2014 süresince katılımcılara sergileyecek. Akıllı telefondan daha fazlasını geliştirerek ürettiğini göstermeye devam eden ZTE, Mobile World Congress 2014’te ödüllü ZTE Projector Hotspot (hem bir mini projektör hem de Wi-Fi hotspot) ile ZTE Grand Watch Akıllı Saat‘i de sergileyecek. Yeni ürünlerinin yanı sıra ZTE, mobil kullanıcılarına daha üstün bir deneyim sunacak olan yeni UIMiFavor 2.3‘ün tanıtımını da yapacak.

Online Erişimde Ultra Güvenlik Dönemi