ZTE Grand X 3 ve Avid Plus telefonlar duyuruldu!

zte grand x 3 ve avid plus

ZTE Grand X 3 ve Avid Plus modelleri ile karşımıza çıktı. Çinli üretici iki yeni modelini duyurdu. ZTE Grand X 3 ve Avid Plus teknik özellikleri sizlerle.

Çin pazarının önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan ZTE, CES 2016’da yaptığı basın konferansında iki yeni akıllı telefon duyurdu. ZTE Grand X 3 ve Avid Plus olarak adlandırılan modeller giriş seviyesindeki özellikleri ile uygun fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak. Şimdi dilerseniz ZTE Grand X 3 ve Avid Plus modellerinin teknik özelliklerine bakalım.

ZTE Grand X 3

İlk modelimiz ZTE Grand X 3 olarak adlandırılıyor. Grand X 3 modelinde 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekranda 720p çözünürlük sunulmuş. Telefon, performansını Snapdragon 210 yongasından alıyor. 1.3 GHz hızındaki bu dört çekirdekli yongaya 2 GB RAM eşlik ediyor. Cihazın arkasında 8 MP, ön tarafında ise 2 MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor. 16 GB depolama alanını az bulacaklar için micro SD kart yuvası düşünülmüş. Cihaz Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle kutusundan çıkacak.

3080 mah kapasiteli dev batarya ve USB C portu ZTE Grand X 3 modelinin dikkat çekici detayları arasında. Telefonda USB C bulunması Android 6.0 Marshmallow güncellemesini akıllara getiriyor. Telefonun fiyatı 130 dolar olacak.

zte-grand-x-3

ZTE Avid Plus

ZTE Avid Plus yine teknik özellikleri ile pek dikkat çekmiyor. Giriş seviyesi olarak düşünülen modelde 5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekran FWVGA yani 854 x 480 piksel çözünürlük sunuluyor. Cihaz yine Snapdragon 210’dan güç alıyor ancak burada işlemcinin frekans hızı 1.1 GHz ile sınırlandırılmış. Dört çekirdekli bu işlemciye 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı eşlik ediyor.

ZTE Avid Plus modelinde 5 MP arka, 2 MP ön kamera kullanılıyor. Android 5.1 Lollipop ile kutusundan çıkacak olan cihazda 2300 mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Bu cihaz ise 115 dolar olacak.

zte-avid-plus

Twitter 140 karakter limiti kalkacak mı?