ZTE Axon 30 Ultra teknik özellikleri şirket tarafından açıklandı

ZTE Axon 30 Ultra teknik özellikleri şirket tarafından açıklandı

ZTE Axon 30 Ultra yarın, 15 Nisan’da piyasaya sürüyor. Şirket sızıntı haberlere bir son verdi ve bu nedenle tüm önemli özellikleri Weibo’da yayınladı.

Şirket, geçtiğimiz hafta Trinity Üçlü kamera kurulumuna ek olarak bir Yardımcı lensin varlığını doğruladı. Bugün, tüm kamera özelliklerini ve stabilizasyon özelliklerini ortaya çıkardı. ZTE Axon 30 Ultra’nın özelliklerine bir göz atalım. Yeni akıllı telefonun 66W hızlı şarjlı 4.600 mAh bataryaya, 144 Hz yenileme hızına sahip 6.67 ”AMOLED’e ve içeride en son amiral gemisi seviyesindeki donanıma sahip olduğu onaylandı. ZTE Axon 30 Ultra, UFS 3.1 depolama ve LPDDR5 RAM’e sahip olacak. Ancak şirket gerçek rakamları açıklamadığından, kullanıcılar için birden fazla seçenek olacağı düşünülüyor. Şimdiye kadar 12/256 GB’lık bir karışım duyuldu, ancak her zaman bir sürpriz söz konusu olabilir. Cihazda ayrıca Wi-Fi 6E desteği de var.

ZTE Axon 30 Ultra teknik özellikleri şirket tarafından açıklandı

Isı yayılımı ile başa çıkmak için ZTE, telefonu sıvı soğutma için “üçlü buzla kapatılmış” bir buhar odası ile donattı. Diğer donanım özellikleri arasında çift bantlı GPS, NFC ve üç mikrofon var. Muhtemelen konuşma için, diğeri gürültü için üstte ses yakınlaştırma ve video kaydı sırasında daha iyi odak için kamera kurulumunda bastırma özellikleri olacak. Yazılım tarafında, Axon 30 Ultra, kutudan çıkar çıkmaz Android 11’in üstünde MyOS 11’e sahip olacak. ZTE’nin cihazı dört renkte sunacağını biliyoruz, ancak yarın tam olarak ne kadarını ve ne zaman piyasaya sürüleceğini öğreneceğiz.

Çip krizi artarak devam ediyor