vivo V21 44 MP selfie kamerası ile geliyor

vivo V21 44 MP selfie kamerası ile geliyor

Geçtiğimiz hafta, yaklaşan vivo V21 tanıtılmıştı. Cihazın önce Endonezya’da sertifikalandırıldığını görüldü. Bugün Çinli şirketin Malezya web sitesi, telefonun resmi bir listesine sahip olarak lansmanı yapmaya karar verdi.

Vivo yakında yeni bir V21 cep telefonu piyasaya sürecek. Zaten telefon, Endonezya’daki son sertifika da dahil olmak üzere çevrimiçi olarak birçok resmi olmayan görünüşe imza attı. Vivo Malaysia, yaklaşan telefonun ilk tanıtımını yayınladı. Teaser, ön kısımda damla benzeri bir çentik ve üst panelde bir LED flaş kurulumunu ortaya çıkarıyor. Flaş muhtemelen Vivo’nun “Gündem Özçekimi” özelliğinin bir parçası olacak.

vivo V21 44 MP selfie kamerası ile geliyor

2021 için Vivo’nun tasarım diliyle kesinlikle uyumlu olan V21’in görünüşünü sergileyen birkaç fotoğrafı yayınlandı. Ayrıca, telefonun bazı özelliklerinin resmi bir onayı da ortaya çıktı. V21 serisi inceliğe odaklanıyor ve üyeleri görünüşe göre Vivo’nun şimdiye kadar yapılmış en ince 5G özellikli cihazları olacak. Biri mavi gradyan olmak üzere iki renk sunulacak. Ön tarafta, 44 MP çözünürlüğe ve OIS’ye sahip olacak olan selfie kamerasını barındıran bir su damlası çentiği var. Arkada, iki ek kamera tarafından çevrelenmiş OIS’li 64 MP ana sensör var. Resmi açıklamaya göre, telefonun 8 GB RAM’i var ancak “uygulamalarınızı gecikmeden daha yüksek hızlarda çalıştırmak” için “3 GB genişletilmiş RAM” kullanabilir. Bunun, dahili depolamadan RAM olarak 3 GB kullanacağı anlamına geldiğini varsayıyoruz. Ancak bunun kullanışlılığı, fiziksel RAM ve UFS depolama arasındaki hız deltasına büyük ölçüde bağlı olacak. Vivo tarafında henüz resmi olarak özellikler belirlenmedi. Ancak bunun için çok beklememiz gerekmeyecek.

LG akıllı telefon fiyatlarını düşürüyor