Zoom e-posta ve takvim hizmetleri sunacak

Zoom e-posta

Popüler video konferans uygulaması olan Zoom, yeni yıla yeni özellikler ile giriyor. Zoom e-posta ve takvim hizmetleri sunacak.

Zoom’un video konferans hizmeti, büyük oranda salgın ve evden çalışma koşulları sayesinde 2020’de olağanüstü bir popülerlik artışı yaşadı. Şimdi, Zoom’un Google ve Microsoft ile rekabet etmek amacıyla yeni bir e-posta ve takvim hizmeti oluşturduğu bildiriliyor.

Zoom e-posta ve takvim hizmeti için kolları sıvadı

Hem Google hem de Microsoft, sırasıyla Workspace ve Office 365 olarak adlandırılan eksiksiz ofis yazılımı çözümleri sunuyor. Her birinin kendi video konferans servisi, e-posta ve takvim uygulamaları var ve daha da önemlisi, kendi aralarında çok entegre. Bu, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayabileceği için tüketiciler ve işletmeler için büyük bir avantajdır.

Zoom şu anda yalnızca bir video konferans hizmeti sunuyor ve başka pek bir şey sunmuyor. Bu, kurumsal ve iş alanında Google ve Microsoft ile rekabet etmeye çalışırken onları dezavantajlı bir konuma getiriyor. Sonuç olarak, Zoom’un gelecek yılın başlarında test etmeye başlamayı planladıkları kendi e-posta hizmetini geliştirdiği bildiriliyor.

Koronavirüs yeni bir mutasyon geçirdi bu seferki daha tehlikeli

Zoom, geliştirilmesinin başlayıp başlamadığı belirsiz olmasına rağmen, bir takvim uygulaması oluşturmayı da planlıyor. Pandemi kontrol altına alınmaya başladığında ve aşı ufukta göründüğünde, Zoom, insanlar ofise geri dönmeye başladığında hizmetlerinin nasıl etkilendiğini görmek için biraz bekleyebilir ve buna göre karar verebilir.