Zenfone 4 çift kamerayla mı gelecek?

zenfone4

17 Ağustos’ta tanıtılması beklenen Zenfone 4 modelleri ile ilgili yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Tayvan’ın bir numaralı akıllı telefon tedarikçisi konumunda bulunan Asus, şu aralar 4 yeni Zenfone 4 modeli üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda bunların Zenfone 4, Max, Pro ve Plus modelleri olacağını biliyoruz.

Pro modeli Snapdragon 835 yonga seti ve 5.7 inçlik bir AMOLED ekran ile gelecek. Dolayısıyla bu model Zenfone 4 ailesinin çatısını oluşturacak. Diğer modeller ise farklı özellikler ve donanımlar ile gelecek. Kısacası Asus, her bütçeye uygun bir Zenfone 4’ü satışa sunmayı planlıyor.

Asus’un yeni telefonları ile ilgili ortaya atılan son iddia ise cihazların ana kamera kurulumları hakkında. Zaten şimdiye kadar sızdırılan raporlarda 4 cihazdan 3’ünün çift kamera kurulumu ile geleceğini öğrenmiştik. Geçtiğimiz gün Asus tarafından paylaşılan bir görselle birlikte bu iddia da kesinlik kazanmış oldu. Asus tarafından paylaşılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

zenfone 4

Bu görseldeki farklı renkteki her bir model, farklı bir Zenfone 4’ü temsil ediyor. Zira daha önce sızdırılan raporlarda da bahsedildiği üzere sadece 1 modelin tek kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Diğer modellerde ise çift ana kamera modülü bulunuyor.

17 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılması beklenen Zenfone 4’lerin fiyatı ise şimdilik netleşmiş değil. Bu arada, Asus cihazlarının ülkemizde resmi olarak satıldığını da belirtelim.