Zenfone 6 çift sürgülü tasarımla gelecek

zenfone 6

Asus’un önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan yeni modeli Zenfone 6, çift sürgülü bir tasarımla karşımıza çıkacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Asus, önümüzdeki günlerde özel bir etkinlik düzenleyecek. Tayvanlı üretici tarafından 16 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan etkinlikte yeni amiral gemisi modeli Zenfone 6’nın tanıtılması planlanıyor.

Hali hazırda bu model ile ilgili pek çok bilgiye sahibiz. Yonga seti tarafında Snapdragon 855’in kullanıldığını, maksimum RAM miktarının 12GB olduğunu ve telefonun 5000 mAh gibi oldukça iddialı bir bataryayla geleceğini biliyoruz. En azından şimdiye kadar sızdırılan bilgiler bu yönde diyebiliriz.

6.6 inçlik çentiksiz uçtan uca ekranla gelecek olan model, ekran gövde oranıyla rakiplerini geride bırakabilir. Fakat Zenfone 6’yı rakiplerinden ayıracak olan en önemli özelliği çift sürgülü bir yapıya sahip olması.

Çift sürgülü Zenfone 6 geliyor!

Aslında son dönemde sürgülü tasarıma sahip telefonlara alıştık diyebiliriz. Kameraya ekranda yer vermek istemeyen üreticiler, sürgülü bir mekanizma ile ön kamerayı kasa içerisine gizliyorlar.

Faka Asus bu tasarım çizgisini bir tık daha ileri götürmüş. Ön kamera için yukarıdan sürgülü bir yapı tercih edilirken, ekstra hoparlörler için de alt kısma bir sürgü mekanizması yerleştirilmiş. Dilerseniz bu konu ile ilgili detaylara aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Az önce de belirttiğimiz üzere Asus’un yeni amiral gemisi modeli 16 Mayıs’ta resmiyet kazanmış olacak. Dolayısıyla telefonun tüm özelliklerini ve fiyatını da 16 Mayıs’ta öğrenebileceğiz.

A101 ucuz telefon satışı haftaya başlıyor