ZenFone 3 Zoom Fiyatı Açıklandı

asus zenfone 3 zoom

Geçtiğimiz ay ZenFone AR ile birlikte tanıtılan ZenFone 3 Zoom’un fiyatı açıklandı. İşte ZenFone 3 Zoom fiyatı ve çıkış tarihi hakkındaki detaylar.

Tayvan’ın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olan Asus, geçtiğimiz ay düzenlediği bir etkinlikte ZenFone AR ile eş zamanlı olarak ZenFone 3 Zoom’u da tanıtmıştı. Bu hafta Asus’un ana vatanında yani Tayvan’da satışa sunulacak olan ZenFone 3 Zoom fiyatı ile de dikkatleri üzerine çekecekmiş gibi görünüyor.

Firmadan yapılan açıklamada ZenFone 3 Zoom’un 489 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi.

Asus Zenfone 3 Zoom’un en dikkat çekici özelliği 2.3x optik zoomlu kamerası. 12 MP çözünürlüğe sahip olan bu kamera ile 4K video kaydı da yapılabiliyor.

5000 mAh gücündeki bir bataryadan beslenen ZenFone 3 Zoom kalbinde Qualcomm imzalı Snapdragon 625’i taşıyor. 4GB’lık RAM desteği ile gelen cihazın ekranı ise 5.5 inç.

Kutudan ilk çıktığında Android 6 Marshmallow ile çalışacak olan Asus ZenFone 3 Zoom, gelecek ay alacağı güncelleme ile Android 7.0 Nougat’a geçiş yapacak.

asus zenfone 3 zoom fiyatı

ZenFone 3 Zoom fiyatı ve özelliklerini karşı kaşıya getirdiğimizde, bu cihazın gerçekten 489 dolarlık fiyatı hak ettiğini söylemek mümkün.

Asus ZenFone 3 Zoom’un Mart ayının başlarında tüm dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor.

Eğer telefonunu fotoğraf çekmek için sıkça kullanıyorsunuz, Asus ZenFone 3 Zoom sizin için iyi bir tercih olabilir. Güncel dolar kurunu baz aldığımızda bu telefonun ülkemizde 2000 TL’nin altında, 1500 – 2000 TL bandında satışa sunulacağını söylemek pek de yanlış olmaz. Yine de bekleyip göreceğiz.