Zenbook S 13 OLED : Dünyanın En İnce 13,3″ OLED Dizüstü Bilgisayarı

Zenbook S 13

ASUS premium Zenbook S 13 OLED’in (UX5304) 2024 versiyonunu duyurdu, şimdi en yeni yapay zeka destekli Intel Core Ultra 7 işlemci ile güçlendirildi.

Süper ince 1 cm profili ve süper hafif 1 kg kasası ile sofistike Zenbook S 13 OLED, ultra taşınabilir tasarımın özü haline gelen performans, bağlantı ve pil ömründen ödün vermiyor ve yepyeni Bazalt Grisi veya klasik Ponder Mavisi ile tamamlanıyor.

Ayrıca çevre ve karbon nötrlüğü kesinlikle göz önünde bulundurularak tasarlandı, yapımında geri dönüştürülmüş metaller ve plastikler, FSC  Mix sertifikalı ambalaj, Bazalt Gri modeli için zarif yeni çevre dostu plazma seramik alüminyum ve halojen içermeyen elektronikler kullanılarak bu şimdiye kadar üretilen en çevre dostu Zenbook modeli olma özelliği taşıyor.

Zenbook S 13

Zenbook serisi, hareket halindeyken rakipsiz performans sunma konusunda mükemmel ve Zenbook S 13 OLED de bir istisna değil. 32 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB PCIe® 4.0 x4 SSD ile yapay zekaya hazır Intel Core Ultra 7 işlemcinin gücünü kullanıyor.

Hareket halindeyken bağlantılar için eksiksiz bir I / O bağlantı noktası seti ve uzun ömürlü 63 Wh pil mevcut. 2024 Zenbook S 13 OLED ayrıca yeni yapay zeka destekli Windows 11 asistanına anında erişim için özel bir Windows Copilot tuşuna yer veriyor.

Zenbook S 13 OLED, etkileyici gerçekçi görseller için Dolby Vision sertifikalı, Pantone Onaylı renk işleme ve VESA DisplayHDR True Black 600 sertifikasına sahip muhteşem bir 16:10 3K ASUS Lumina OLED ekranla gelirken, inanılmaz ayrıntılar ve en derin siyah seviyeleri sağlıyor.

Huawei P70 Serisi Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı