Zack Snyder Justice League filmi yanlışlıkla erken yayınlandı!

Zack Snyder Justice League filmi yanlışlıkla erken yayınlandı!

Justice League’in yenilenen dört saatlik bir sürümü bu ayın sonlarında HBO Max’te yayınlanacak. Ancak Variety birkaç abonenin erkenden içeriğe göz attığını duyurdu. Görünüşe göre, bugün Tom & Jerry’yi HBO akışında izlemeye çalışanlar, bunun yerine Zack Synder Justice League versiyonuna bakış atabildi.

Film 4:3 en boy oranında yayınlanıyordu. Ardından HBO hatayı farkedip, bağlantıyı kesti. WarnerMedia yaptığı açıklamada sızıntıyı doğruladı. Konuyla ilgili olarak “Zack Snyder Justice League filmi geçici olarak HBO Max’te mevcuttu ve hata dakikalar içinde giderildi” dedi. The Hollywood Reporter ve sorunu bildiren diğerlerine göre, yeni aksiyon filmi Tom & Jerry’de akışının yerine yayınlandı. Kısa süre sonra izleyiciler bir hata mesajı ile karşılaştı. Kaldırılmadan önce içeriğe ulaşabilenler, akışı dondurduklarında ekranda hala Tom & Jerry yazıyordu diye bildirdiler. Konu Twitter’da da dalga konusu oldu. @ThenDougSaid isimli kullanıcı “Birileri kovulacak…” şeklinde tweet attı.

Zack Snyder Justice League filmi yanlışlıkla erken yayınlandı!

Bazı kullanıcılar, filmin kesilmesinden önce ilk saatini. bile izleyebildiler. Zack Synder Justice League meraklıları için iyi haber ise filmin ilk saatin iyi olduğunun söylenmesi. Zack Snyder Justice League filmi 18 Mart’ta HBO Max’e gelecek. Yönetmenin 2017’deki Adalet Ligi’nin dört saatlik kesintisi için, özel efektler, düzenleme ve daha fazlası için HBO Max’e 70 milyon dolar ödediği bildirildi. Belki de erken sürüm, dahice bir pazarlama hareketiydi. Amaçları daha fazla kişinin Tom & Jerry’yi izlemesini sağlamak da olabilir.

Apple, çocuklar için özenle seçilmiş podcast koleksiyonları ekliyor