Yüksek performans ve düşük enerji tüketimli süpürgeler

philips

Patentli teknolojileri, yüksek verimli motoru ve üstün süpürge başlıkları ile Philips, elektrikli süpürge pazarında liderliğini ve iddiasını koruyor.

Philips’in sürekli ve üstün temizleme alanındaki tescilli teknolojilerinden faydalanan yeni torbalı elektrikli süpürgeleri AirflowMax teknolojisine, torbasız modeller ise PowerCyclone teknolojisine sahip. AirflowMax teknolojisi, toz bölmesinde yer alan toz torbasının düzgün şekilde açılmasına olanak tanıyan hava akışı düzenleyiciler sayesinde, torba dolmak üzereyken bile toz toplama düzeyinin maksimumda kalmasını sağlıyor. PowerCyclone teknolojisinde ise hava tozdan en etkin şekilde ayrıştırılıyor ve böylece sıra dışı bir temizlik sonucu elde ediliyor. Philips’in yeni ürün serisi, yüksek verimliliğe sahip motorların temel Philips teknolojisi ve benzersiz başlıklarla birleşimini sunarak artırılmış bir verimlilikle daha üstün toz toplama kabiliyetini bir araya getiriyor.

philips 2

Marathon’un ötesi: Philips Marathon Ultimate

Philips’in 2400 W gücündeki bir elektrikli süpürgeden daha fazla toz toplayan yeni Marathon Ultimate torbasız süpürgeleri FC9919/07, FC9923/07 ve FC9924/07, A sınıfı temizlik vaat ediyor. PowerCyclone 7 teknolojisi ile havayla tozu olağanüstü bir performansla birbirinden ayıran Philips Marathon Ultimate süpürgelerde bulunan TriActiveMax başlık da tüm zeminlerde mükemmel performans gösteriyor. TriActiveMax bașlık, zemine kusursuz bir șekilde yapışarak ve tek seferde üç temizlik ișlemi uygulayarak yerleri tertemiz yapıyor. Özel olarak tasarlanmıș tek taraflı plaka halıyı nazikçe açıp derinlerdeki tozu emerken daha geniș olan ön açıklık daha büyük parçacıkları topluyor ve yan kısımlardaki fırçalar, köșelerin kusursuz bir șekilde temizlenmesini sağlıyor. Philips Marathon Ultimate FC9923/07 modelinde bulunan SuperTurbo fırça halılardaki evcil hayvan tüylerini etkili bir șekilde temizliyor. FC9924/07’nin TriActive Z sert zemin başlığı benzersiz Z şekilli tasarımı ile tozu ve daha büyük kırıntıları ileri itmeden hava kanalına yönlendiriyor. Yan hava kanalları kenar boyunca mükemmel temizlik sağlarken daha büyük kırıntıları temizlemek için bașlığı çıkarmaya gerek kalmıyor.

Yüzde 99,95 filtreleme özellikli Ultra Clean Air HEPA 13 filtreye sahip Philips Marathon Ultimate süpürgelerin kontrollü toz boşaltma için Ekstra Ergonomik Toz Haznesi var. Haznenin yan kısmı, uca benzer bir șekille tasarlandığı için toz etrafa dökülmeden, kontrollü bir șekilde boşaltmak mümkün. FC9923/07 ve FC9924/07 modellerinde ayrıca etrafı kirletmeden toz boşaltma için NanoClean Teknolojisi bulunuyor. Tozun dağılmasını önlemek için özel olarak tasarlanan bu yenilikçi teknoloji sayesinde toz havada asılı kalmıyor; toz haznesinin dibinde birikiyor ve hazne açıldığında toz dağılmıyor.

Android’li telefonun içindekileri