Yu Yutopia gecikecek!

yutopia

Yu’nun yeni model telefonu Yutopia gecikecek. Telefonun gecikmesinin ise bir sebebi var. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yutopia şu özelliklere sahip olacak: 64 Bit destekli 8 çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon 810 yongaseti telefona güç katacak.

4 GB Ana Bellek cihaz için uygun görülmüş. Otomatik Netleme özelliğine sahip 21 megapiksel Arka Kamera üzerinde Led flaşı barındırıyor.

Ön Kamera ise 8 megapiksel ve Selfie’ler için ideal. Telefonda, Cyanogen OS 12.1 İşletim Sistemi yer alıyor. Cyanogen OS 12.1; Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1’in altyapısını kullanıyor.

Yu CEO’su Rahul Sharma şu açıklamalarda bulundu. Sharma: “Telefonla ilgili son çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Telefonumuzu 17 Aralıkta tanıtacağız.

yutopia

Cihazımız özellikleriyle Amiral Gemisi bir cihaz ve geniş bir Kullanıcı Kitlesine ulaşmayı umuyoruz” açıklamasında bulundu.

Telefonla ilgili şimdilik bildiklerimiz bunlar. İlerleyen zamanlarda yeni gelişmeler yaşanabilir. Yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Uber araçları renklenecek