YouTube’un Son Özelliği Ne Oldu?

youtube4

Google tarafından satın alındıktan sonra Dünyanın en büyük video paylaşım platformlarından biri haline gelen YouTube, Twitch’i satın alamayıp Amazon’a kaptırınca oyun severlerin oluşturduğu milyonlarca dolarlık sektörü boş bırakmak istememişe benziyor.

YouTube Gaming ile canlı yayın yapılabilen yeni platformunu tanıtan YouTube, sektörün öncüsü Twitch’in en büyük rakibi oldu.

Oyun severlerin vazgeçilmezi olacak!

YouTube Gaming, aslında bir canlı yayın platformu; ancak bu hizmetin genellikle oyun severler tarafından kullanılmasıyla onlara hitap eden bir servis olarak duyurulması gerekiyordu.

Yeni uygulama, çeşitli oyun başlıkları altında 25 bin sayfayı bünyesinde barındıracak. Uygulamayı aktif olarak kullanan oyun severler, favori oyunlarını ya da ilgilendikleri diğer içerikleri takip etme ve canlı olarak izleyebilme fırsatı bulacak.

youtube

Önce ABD ve İngiltere’de Hizmet Kullanılacak!

YouTube Gaming üzerinden oyunlarla ilgili yeni güncelleştirmeler, duyurular, turnuvalar ve canlı yayınlar gibi birçok kategoride hizmet sunulacak.

Uygulama ilk olarak ABD ve İngiltere’de etkin olacak. Daha sonra ise diğer Ülkelerde de hizmet vermeye başlayacak. Hizmetin ne zaman aktif olacağı ise henüz kesinlik kazanmadı; ancak kısa süre içinde kullanımda olması bekleniyor.

Google Play Store Nedir?