YouTube Videoları Farklı Açılardan İzlenebilecek!

YouTube Videolari Farkli Acilardan Izlenebilecek

Popüler video izleme platformu YouTube’da geliştirilen yeni bir özellik ile videoları dilediğiniz kamera açısı ile izleyebileceksiniz.

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu olarak nitelendirilen YouTube her geçen gün özelliklerini arttırmaya devam ediyor.

YouTube Videolari Farkli Acilardan Izlenebilecek!

Video platformları arasında en başarılısı olarak gösterilen Google’ın video servisi her geçen gün yeni bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Şimdi de videoları farklı açılardan izleyebilme özelliği üzerinde çalışan şirket, kullanıcılarına daha iyi deneyim yaşatma peşinde. Geliştirilen sistem sayesinde videoları izlerken dilediğiniz kamera açısını seçip videoyu istediğiniz şekilde izleyebileceksiniz.

Hatta söz konusu teknoloji ile ilgili ilk çalışma ürünüde yayınlandı. YouTube Müzik gecesinde bir performans sergileyen Madilyn Bailey’in görüntüleri dört farklı kamera ile kaydedildi. Kullanıcı seçimine bırakılan açılar sayesinde ortaya çıkan video oldukça etkileyici.

YouTube Videolari Farkli Acilardan Izlenebilecek!

Kullanıcılarına daha interaktif ve sürükleyici bir video deneyimi yaşatmayı amaçlayan şirketin yeni sistemi kullanması oldukça basit. İzlenilen videonun sğ tarafına konumlandırılan dört adet görüntü penceresinden seçiminizi yaparak açınızı değiştirebilirsiniz

Yayınlanan test videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Activision’ın Yıllık Raporu Kıskandırıyor!