YouTube Music yeni özelliği kullanıma sunuldu: Rekabet kızışıyor

YouTube Music yeni özelliği

Birçok kişinin merakla beklediği YouTube Music yeni özelliği kullanıcı deneyimini büyük oranda artıracak. Uzun bir süredir bu özelliğin mobil uygulamaya ekleneceği söyleniyordu.

YouTube Music yeni özelliği ile birlikte kullanıcılar önemli bir avantaj yakalayacak. Milyonlarca kişiye hizmet veren bu platform ne yazık ki rakiplerinden biraz daha geri planda kaldı. Spotify ve Apple Music karşısında yeteri kadar özellik ortaya çıkaramadı.

Kullanıcıların en fazla eksikliğini yaşadığı özellik ise ekleme listesi ile ilgiliydi. Bu platformun mobil uygulamasında yer alan bir parçayı çalma listesine eklemek istediğinizde önce çalma listesini açıp o sayfadan ekleme yapmanız şarttı. Şimdi ise bunun zaman kaybı olduğu anlaşıldı ve kullanıcı deneyimini kötü etkilememek için değiştirildi.

YouTube Music yeni özelliği beta olarak sunuluyor

YouTube tarafından geliştirilen çevrimiçi müzik dinleme uygulaması olan bu platform birçok açıdan eksik kalabiliyor. Onun bu eksiklerini kapatmak için sürekli olarak yeni özelliklerin eklenmesi gerekiyordu. Özellikle Spotify ile kıyasladığımızda çok fazla geride kaldığını söyleyebiliriz

YouTube Music yeni özelliği

Çevrimiçi müzik uygulaması kullanıcıların beğeneceği bir detay ile geliyor. Parçaları direkt olarak çalma listesine eklemek isteyenler herhangi bir sorun ile karşılaşmayacaklar. Bu özellik ile birlikte YouTube kendi çevrimiçi müzik uygulamasında kullanıcı sayısını artırmak istiyor. Ancak bunun pek yeterli olacağını düşünmüyoruz.

YouTube, NFT camiasına giriş yapıyor

Bu yeni özellik uygulamanın beta programına katılan kişilere sunulacak. Yapılan bu yeniliği denemek istiyorsanız öncelikle beta programına dahil olmanız gerekiyor. Peki sizce YouTube kendi çevrimiçi müzik uygulamasında daha başka ne tür değişiklikler yapmalı?