YotaPhone 2 Aralık’ta Piyasaya Sürülecek

YotaPhone 2 575

Bu yılın başında düzenlenen CES 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılan çift ekranlı YotaPhone 2’nin önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği açıklandı.

Rus telefon operatörü Yota tarafından geliştirilen ve çift ekranlı tasarımıyla dikkat çeken YotaPhone geçtiğimiz yılın başında düzenlenen Mobile World Congress 2013’te resmi olarak tanıtılmış ve kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Bir yüzünde normal LCD ekran diğer yüzünde ise kullanıcıların ekitap gibi içerikleri okumasına yarayan e-ink ekran yer alan YotaPhone geçtiğimiz yılın yaz aylarında piyasaya sürüldü ve yıl sonuna kadar birçok farklı bölgeye taşındı.

YotaPhone_2 (1)

Bu yenilikçi tasarımıyla kısmi bir başarı yakalayan YotaPhone, Yota’nın akıllı telefon pazarındaki çalışmalarını devam ettirmesini sağladı ve bu çalışmaların sonucu olan YotaPhone 2, bu yılın başında düzenlenen Consumer Electronics Show 2014 kapsamında resmi olarak tanıtıldı. CES 2014’ten bu yana geçen 10 aylık sürede telefonun piyasaya sürülmemesi hayal kırıklığı yaratmış olsa da, bugün Yota cephesinden gelen bir açıklama kullanıcıların çok yakında YotaPhone 2’ye kavuşacağını gösterdi. Yota tarafından yayınlanan açıklamada merakla beklenen yeni telefonun, 3 Aralık’ta Londra’da düzenlenecek olan bir etkinlikle piyasasaya sürüleceği duyuruldu.

YotaPhone_2 (2)

Advanced Warfare Zirvedeki Yerini Korudu