Çift Ekranlı YotaPhone 3 Resmen Tanıtıldı

YotaPhone 3

Uzun süredir gündemde olan YotaPhone 3 dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Telefon Yota’nın diğer telefonları gibi çift ekranla geliyor.

Çıkardığı çift ekranlı telefonlarla tanınan Rus telefon üreticisi Yota, bir süredir gündemde olan yeni akıllı telefonu YotaPhone 3’ü bugün resmi olarak tanıttı. Yota’nın önceki telefonlarında olduğu gibi bu yeni modelde de önde normal ekran ve arkada e-ink ekran olmak üzere iki ekran bulunuyor. Telefonun ön yüzünde FullHD çözünürlükte 5.5 inç AMOLED ekran yer alırken, arka yüzünde 5.2 inç e-ink ekran bulunuyor. YotaPhone 3’ün daha önceki modellerden en önemli farkı arka yüzündeki e-ink ekranında üç işlevsel tuş bulunması.

Telefonun diğer teknik özellikleri arasında sekiz çekirdekli CPU ile çalışan Snapdragon 625 yonga seti, 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 13 megapiksel arka kamera ve 12 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Telefonun batarya kapasitesi ise 3300 mAh.

Telefon için önsiparişler 5 Eylül’den itibaren alınmaya başlayacak. Telefonun raflardaki yerini alması ise 18 Eylül’ü bulacak. Telefonun 128 GB versiyonu 465 dolara, 64 GB versiyonu ise 360 dolara satışa çıkacak.

YotaPhone 3 (3)

Samsung Piyasada Snapdragon 845 Bırakmadı