Yok artık: Tesla otomobiller için Steam desteği!

Tesla insansı robotlarını

Gelen bilgilere göre Tesla araçlar için Steam desteği geliyor. İşte haber hakkındaki tüm detaylar!

Yok artık: Tesla otomobiller için Steam desteği! Bildiğiniz gibi geçen yılın sonunda tanıtılan Tesla Model S Plaid, içerisinde 10 terapflop gücünde olan bir multimedya sistemi barındırıyordu. Bu da söz konusu sistemin PlayStation 5 ile aynı güçte olduğunu bizlere gösteriyordu. Yani en azından kağıt üzerinde yazan detaylar bu şekildeydi. Söz konusu otomobil bu özellikleriyle beraber The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 gibi oyunları oynatabiliyordu.

Yok artık: Tesla otomobiller için Steam desteği!

Otomobili oyun anlamında da zenginleştirmek isteyen Tesla, bunun için yeni bir adım daha atıyor. Buna göre yakın zamanda Tesla araçlara Steam desteği geliyor. Firma tarafından gelen bilgilere göre Steam, “Model” serisi araçlar için yakın zamanda kullanılabilir hale gelecek. Söz konusu çalışmanın önümüzdeki haftalarda tamamlanmasına kesin gözüyle bakılırken otomobilde oyun oynama fikri kimilerinden de yoğun eleştiri alıyor.

Tesla meydana gelen ölümcül kaza ile uğraşıyor

Çünkü bir otomobil hareket halindeyken oyun oynanması, oyunu oynayan kişi şoför olmasa bile şoförün dikkatini dağıtabilir. Dolayısıyla da bu görüşü savunan kişiler kazaların artmasından korkuyor. Tesla her ne kadar otonom sürüş becerileri anlamında kendini geliştirmiş bir firma olsa da otomobiller yine de sürücüye ihtiyaç duyuyor. Bu bakımdan otomobil hareket halindeyken oyun oynama fikri şimdilik kulağa biraz tehlikeli gelebilir.

Petal Haritalar hızla gelişmeye devam ediyor