Yoga 910 : Dünyanın en ince dönüştürülebilir bilgisayarı

Yoga 910

Lenovo, Windows 10 işletim sistemiyle çalışan dünyanın en ince dönüştürülebilir Intel Core i7 işlemcili, 15.5 saate kadar pil ömrü sunan dizüstü bilgisayarı Yoga 910 ile 2K ekranlı, 18 saate kadar pil ömrü sunan Android Tab 3 Plus modelleri ile tüm dünyayı bir kez daha şaşırttı.

Her yeni ürününe son teknolojiyi katan Lenovo, ThinkPad’lerde görmeye alışık olduğumuz parmak izi tarayıcı gibi en yeni teknolojik özellikleri Yoga 910’da hayata geçirdi. 14.3 mm inceliği ile dünyanın en ince dönüştürülebilen dizüstü bilgisayarı olan 13.9 inç ekranlı Yoga 910, aynı zamanda 7. Nesil Intel Core i7 işlemcisi ile türünün en güçlülerinden biri.

Yoga 910

Yoga 910 şimdi daha güçlü 4K veya Full HD ekranı ve Dolby Audio  Premium ses teknolojisi ile öne çıkıyor. Aynı zamanda 15.5 saate kadar pil ömrü sunan bu üstün bilgisayar, kullanıcılarının şarj derdine son veriyor.

Şampanya, altın ve gri metalik renk seçenekleri bulunan Yoga 910, lüks ve bir o kadar da şık bir tasarıma sahip. Meşhur saat kayışı modeli Yoga menteşe tasarımına sahip bu cihaz, diğer Yoga’larda olduğu gibi 4 farklı modda kullanılabiliyor. Dizüstü, stant, çadır ve tablet modu.

Snapdragon 821 yongası hakkında yeni detaylar!