Lenovo YOGA 900S : Dünyanın en ince 2’si bir arada

Lenovo YOGA 900S

Lenovo YOGA 900S ,  dünyanın en ince ikisi bir arada dizüstü bilgisayarı. YOGA 900S, karbon fiber yapısı sayesinde sadece 12.3 mm inceliğinde ve 999 gr. ağırlığıyla hayal edebildiğinizden çok daha hafif.

Lenovo’nun yeni seri ürünleri kullanıcılara performans, estetik ve mobilite alanlarında eşsiz seçenekler sunuyor. Tanıtılan yeni ürünler içinde, ultra-taşınabilir dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar Lenovo YOGA 900S hemen fark edilebilir çok özel bir model. YOGA 900S adeta zor beğenenler için üretilmiş bir dizüstü bilgisayar.

Lenovo YOGA 900S

YOGA 900S: Dünyanın En İnce İkisi Bir Arada Dizüstü Bilgisayarı

YOGA 900S, karbon fiber yapısı sayesinde 12.3 mm’lik inceliğinde ve 999 gr. ağırlığıyla çok ince ve önceki modeline göre çok daha hafif olarak tasarlandı. Windows 10 işletim sistemi kullanan YOGA 900S, 10.5 saate kadar video oynatabilen güçlü bataryası sayesinde kullanıcılarına Las Vegas’tan Londra’ya kadar tek şarjla video seyrederek uçma imkanı tanıyor. Bu benzersiz bilgisayarın 360 derece dönebilen saat kayışı modeli menteşe sistemi sayesinde dört kullanım modu arasında rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Üstelik YOGA 900S’in Dolby Audio ses sistemi ve QHD ekran seçeneğiyle mükemmel bir eğlence deneyimi yaşayacaksınız. YOGA ailesinde ilk kez aktif kalem desteği sunan YOGA 900S ile sanatçılar ve not tutmayı sevenler de ekranda rahatça çizim yapabilecekler.

AccuWeather güncellendi!