Kadınlara İlham Veren Şarkılar

Serra Yilmaz foto Cem Talu

Deezer, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde Türkiye’nin başarılı kadınlarıyla  “Kadınlara İlham Veren Şarkılar” listeleri oluşturarak bu özel güne şarkılarla anlam katıyor.

Dünyanın 180’den fazla ülkesinde aylık 12 milyon aktif kullanıcıya müzik dinleme hizmeti sunan dijital müzik platformu Deezer, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne destek vermek amacıyla özel bir projeye imza atıyor.

Deezer, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde Türkiye’den alanında başarılı kadınların katkısıyla oluşturduğu  “Kadınlara İlham Veren Şarkılar” listelerini tüm kullanıcıların beğenisine sunuyor. Deezer’ın bu anlamlı projesine; gazeteci/anchorwoman Ahu Özyurt, Trendyol CEO’su Demet Mutlu, Koton Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, Refika’nın Mutfağı’nın kurucusu, yemek kitabı/gazete yazarı Refika Birgül, tiyatro ve sinema sanatçısı Serra Yılmaz ve Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, Deezer’ın 30 milyondan fazla şarkı arşivinden seçtikleri, kendilerine ilham veren şarkılardan oluşturdukları çalma listeleri ile destek veriyor.

Refika Birgul

Deezer kullanıcıları; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  “Kadınlara İlham Veren Şarkılar”dan oluşan çalma listelerini aşağıdaki linklerden dinleyebilirler:

Ahu Özyurt: http://smarturl.it/AhuOzyurt-8Mart

Demet Mutlu: http://smarturl.it/DemetMutlu-8Mart

Gülden Yılmaz: http://smarturl.it/GuldenYilmaz-8Mart

Refika Birgül: http://smarturl.it/RefikaBirgul-8Mart

Serra Yılmaz: http://smarturl.it/SerraYilmaz-8Mart

Şahika Ercümen: http://smarturl.it/SahikaErcumen-8Mart

Deezer’dan Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

Deezer, bu özel günde kullanıcılarına bir de hediye sunuyor. 8-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek Dünya Kadınlar Günü kampanyası ile müzik severler 0,99 TL karşılığında 3 aylık “Premium+”  üyeliği sahibi oluyor. Deezer’dan  “Premium+” üyeliğini başlatan tüm müzik severler milyonlarca şarkıya sınırsız, reklamsız ve taahhütsüz erişme imkanına sahip olacak.

Cortana’dan Haber Var!