Yeni Xiaomi Redmi Note 8 modeli geliyor!

Xiaomi Redmi Note 8 satışları

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi Redmi Note 8 modelini tekrardan satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon pazarında yükselen bir çizgi yakalayan Xiaomi ilginç bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Sektördeki önemli isimlerden biri olan Çinli üretici, 2 yıl önce satışa sunduğu Redmi Note 8‘i tekrardan kullanıcıların beğenisine sunacak.

Xiaomi‘nin bazı pazarlarda satışa sunacağı yeni Redmi Note 8 modeli temel hatlarıyla 2 yıl önce çıkan modelle aynı olacak. Cihazın tek farklı ise daha yüksek bir hızlı şarj teknolojisini destekleyecek olması.

Xiaomi Redmi Note 8 modelini tekrardan satışa sunacak

Hatırlanacağı üzere Redmi Note 8 modeli Snapdragon 665 yonga setinden güç alıyordu. Minimum 3GB RAM ile gelen telefonda 32GB’lık dahili depolama alanı bulunuyor. 4000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir pile sahip olan cihazda 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.3 inçlik IPS LCD panel bulunuyor.

Damla çentik tasarımıyla gelen modelin arka yüzünde 48 MP, f/1.8, 26mm (geniş), 1/2.0″, 0.8µm, PDAF, 8 MP, f/2.2, 13mm (ultra geniş), 1/4.0″, 1.12µm, 2 MP, f/2.4, (makro), 2 MP, f/2.4, (derinlik) özelliklerinde 4’lü ana kamera modülü yer alıyor.

Ön yüzde ise bu kameraya 13MP’lik geniş açılı bir selfie kamerası eşlik ediyor. Kutudan çıktığında Android 9 ile çalışan telefon sonrasında Android 10 güncellemesi de almıştı.

Telefonun fiyatı ve hangi pazarlarda satışa sunulacağına ilişkin net bir bilgi ise henüz bulunmuyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde bu detaylar da kesinlik kazanacaktır.

Galaxy A için Android 11 güncellemesi hazır