Microsoft Anaconda’yı salmaya hazırlanıyor!

Anaconda

Microsoft’un yeni nesil oyun konsolunun Xbox Anaconda kod adını taşıyacağı söyleniyor. Xbox Anaconda’nın 2020 yılı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Peki, Xbox Anaconda nasıl olacak?

Yeni nesil oyun konsolları artık eskimeye başladı. 2013 yılında çıkışını gerçekleştiren bu konsolların 2020 yılında, yani çıkışından tam 7 yıl sonra yenilenmesi bekleniyor. PlayStation cephesinin 2019’da PlayStation 5‘i duyuracağı sızıntılarının gelmesinin ardından, bugün ise Microsoft cephesinden bir sızıntı geldi.

Xbox Anaconda 2020’de gelecek!

Sızıntılara göre; Microsoft, Anaconda kod adını verdiği yeni nesil Xbox modeli üzerinde şimdiden çalışmalara başlamış. Dünyanın büyük ve en ağır yılan türünün adını seçen Microsoft, dosta düşmana korku salacak gibi görünüyor. Xbox One X ile dünyanın en güçlü konsolu unvanını eline alan Microsoft’un, yeni nesil konsolu ile rakibi karşısında bir adım önde olması bekleniyor.

Bu konsolun daha hızlı yükleme süresi sunması için HDD yerine SSD ile geleceği söyleniyor. Ancak SSD’nin yer alması maliyeti çok arttıracaktır. Belki Elite sürüm adı altında SSD’li sürüm de gelebilir.

Xbox Game Pass kütüphanesinden 7 oyun daha silindi

Dünyanın en güçlü konsolu olan Xbox One X, çok rahat bir şekilde oyunculara 3-4 yıl daha sorunsuz bir deneyim sunar. Ancak 2020 yılında çıkacak olan yeni nesil konsolların gücünü şimdiden kestirmek çok zor. Eğer donanımsal açından büyük bir sıçrama yaşanırsa, XB1 ve PS4’e olan destek kısa sürede kesilebilir.

Anaconda