Yeni Volkswagen Passat Yüzünü Gösterdi!

Passat2

Volkswagen, Almanya Postdam’da bulunan Tasarım Merkezi’nde düzenlenen törenle tepeden tırnağa yenilenen Passat’ın örtüsünü kaldırdı. Ekim ortasında düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı’nda resmi tanıtımı yapılacak sekizinci nesil Passat, yeni özellikleriyle iddialı geliyor.

41 yıllık geçmişinde dünya çapında 23 milyon adetlik satış rakamı yakalayan Passat modeli Volkswagen için çok önemli bir yere sahip.

Yeni Passat’ın tasarımı, teknolojisi ve motor gamı baştan aşağı yenilenirken, aracın gövde ağırlığı önceki model oranla 85 kg. daha hafifliyor ve bu sayede yakıt ekonomisinde yüzde 20’ye varan oranda tasarruf sağlanıyor.

Yeni nesil Passat lie birlikte model tarihinde ilk key plug-in hybrid versiyonu da satışa sunulacak. Tasarımı ve yenilenen özellikleriyle 8. nesil Passat’ın orta üst ve premium sınıf arasındaki boşluğu doldurması hedefleniyor.

Sedan versiyonu önceki modelden 2 mm. daha kısalmış ve 4767 mm. uzunluğa sahip.

Passat2

Dingil mesafesi 79 mm. artan yeni nesil Passat’da bu oran 2791 mm’ye çıkmış. Yüksekliği 14 mm. alçalan (1456 mm.) otomobilin genişliği ise 12 mm. artmış ( 1832 mm)…

Alçalan yükseklik aracın aerodynamic yapısına ve rüzgar direncine önemli katkılar sağlarken, önde krom çıtalarla desteklenen ızgara ve trapezoid şekilli far bloğu Passat’a elit bir görünüm kazandırmış.

Passat’ın tüm versiyonlarında LED tekonolojisine sahip stop lambaları yer alırken, önde farlar ise halojen ve LED opsiyonuna sahip olacak. Yeni Passat’ta Dinamik Aydınlatma Desteği ile geceleri daha net bir görüşe sahip olabileceksiniz.

Dünyanın En Değerli Markası Apple Oldu