Yeni Tomb Raider filminden bilgiler var!

Yeni Tomb Raider filmi

Yeni Tomb Raider filminden bilgiler var! Filmin yönetmeni Roar Uthaug verdiği röportajda filmle ilgili detaylar paylaştı.

Hem oyun hem sinema severleri sevindirecek bir haberimiz var! Yeni Tomb Raider filmi ile ilgili somut bilgilere kavuştuk. Öncelikle geçmişi biraz hatırlayalım. Geçmişte Lara Croft: Tomb Raider ve Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life adlarında iki Tomb Raider filmi görmüştük. İki yapımda da başrölü Angeline Jolie üstlenmişti. Zamanına göre iyi efektler içerseler de izleyicilerden ortalama notlar almışlardı. Açıkçası ben de oyunların hatırına izlemiştim ve izlerken sıkılmıştım.

100 üzerinden 30-40-50 gibi puanlar almış yapımlar başarısız sayıldığına göre başarısız olan Tomb Raider filmlerinin üzerine, günümüz şartlarıyla yeniden çekilecek bir film fena olmazdı ve bu duyuru geçtiğimiz yıl yapıldı. Yeni Tomb Raider filminde Lara Croft rolü İsveçli oyuncu Alicia Vikander’e verildi. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Roar Uthaug oturuyor.

Roar Uthaug, GQ dergisine röportaj verdi. Uthaug2013‘te çıkan Tomb Raider oyunu filmimize ilham kaynağı oldu. Oyununun hayranlarının filmde, oyundan sahneler görünce mutlu olacağını düşünüyorum. Ayrıca bu film, sık sık gördüğünüz CGI animasyonlarıyla dolu oyun adaptasyonlarına benzemeyecek. Bizim filmimiz yere sağlam basan, daha gerçekçi bir film olacak. Lara bir kahraman, bir şampiyon ama o bir süper kahraman değil! O bir insan ve onun mücadelesini bu şekilde göreceğiz.” şeklinde konuştu.

2013 yılında çıkan Tomb Raider oyunu, muhteşem bir oyundu. Lara Croft’un gençliğini ve Tomb Raider olmaya başlamasını işleyen oyun, aksiyon sahneleriyle hafızalara kazınmıştı. Filmin de bu oyundan ilham alacağını görmek güzel. Zaten fotoğrafta Alicia Vikander‘i de klasik Tomb Raider kıyafetleriyle değil 2013 yılında çıkan oyununun kıyafetleriyle görüyoruz. Yeni Tomb Raider filmi 2018‘de vizyona girecek.

Ayrıca bugün bir kahraman değil, süper kahraman filmi için yeni fragman geliyor. Dün paylaştığımız haberi okumak için tıklayın.