Yeni Telefonlarımızı Sevmiyoruz

Yeni Akıllı telefonların kullanıcı deneyimlerine yönelik yapılan bir anketin verileri geçtiğimiz günlerde yayınlandı.Bu ankete göre kimse akıllı telefonundan memnun değil.smartphon

Şikayet ve sorunların en büyük kısmını Samsung Galaxy S4, Apple iPhone 5s ve HTC One akıllı telefonların pillerinin oluşturduğu anlaşıldı. Samsung Galaxy S4’ün bataryasının aşırı ısınıyor olması da başka bir sıkıntı.Eleştirilerin ‘üst’ seviyesinde Galaxy S4’ün ekranı yer almakta. Kullanıcıların sözlerine göre çok karanlık olan ekran; okumak, fotoğraflara bakmak ve oyun oynamak için uygun değil. iPhone 5s de sahiplerini küçük ekranından dolayı memnun edemiyor. Parmak izi tarayıcısı da başka bir sorun kaynağı, özellikle güvenilirlik konusu pek çok kullanıcının kafasında soru işareti.

HTC One’ın çoğu zaman çok geç dolan pil sorununun yanı sıra, ses kalitesinde de problem var: akıllı telefonun bazı kullanıcıları gelen arama zilinin çaldığı ve müzik dinlenildiği zaman parazit duyuyorlar. Aynı zamanda şikayetlerin birçoğu yüksek kalite fotoğraf çekilememesi.Motorola Moto X  cihazın sahipleri verilerin depolanması için yetersiz hafızadan ve microSD kart yuvasının olmamasından, ekranın kalitesindeki yetersizlikten ve zayıf kameradan şikayetçiler.