Yeni Spawn filmi resmi olarak duyuruldu

Spawn

ABD’de düzenlenen San Diego Comic Con 2017’den sinema severleri mutlu edecek bir haber geldi. Yeni Spawn filmi resmi olarak duyuruldu.

Bu günlerde vizyonda fazlasıyla süper kahraman filmi yer alıyor. Ancak zamanında da iyi denemeler yapılmıştı. Bunlardan birisi de Spawn’dı. 1997 yılında vizyona giren film, en iyisi olmasa da en kötüsü de değildi. Eğer yeni bir Spawn filmi olsa da izlesek diyorsanız, dualarınız kabul olmuş olabilir. Zira yeni Spawn filmi resmi olarak duyuruldu.

Açıklama, ABD’de düzenlenen San Diego Comic Con 2017‘de, Spawn’ın yaratıcısı Todd McFarlane’den geldi. McFarlane, yeni filmin yapım aşamasında olduğunu bildirdi. Yeni Spawn filmini yönetecek olan McFarlane, yönetmenlik koltuğundaki ilk sınavını verecek. Jason Blum ve Blumhouse Productions tarafından hazırlanacak filmle ilgili şu an fazla bir bilgi bulunmuyor.

Yakın bir tarihte başrol oyuncularının ve çıkış tarihinin açıklanması bekleniyor. Zira Mcfarlane, filmin senaryosunu duyuru yapılmadan önce, geçtiğimiz yıl yazmıştı. Dolayısıyla filmle ilgili birçok şeyin yerinde olduğunu varsayabiliriz.

Eski film, zamanının koşullarına göre oldukça başarılı görsel efektlere sahipti. Ancak 1997‘den bu yana ciddi bir süre geçti ve sinema sektörü de teknoloji ile bütünleşti. Spawn hayranlarının beklediği tek şey, yeni filmin en az eskisi kadar başarılı olması. Bizim de merakla beklediğimiz Spawn ile ilgili yeni bilgiler geldikçe, sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik sizi 1997 yapımının tanıtım videosu ile baş başa bırakalım.