Yeni Redmi 12C modeli için çalışmalar başladı

redmi 12c 1

Redmi tarafından geliştirilen ve bugüne kadar özellikle bütçe dostu yapısıyla ortaya çıkan Redmi 12 serisi yakın zamanda yeni bir modele daha kavuşacak.

Yeni Redmi 12C modeli için çalışmalar başladı. Redmi, son dönemde Hindistan’daki piyasada etkin bir şekilde yerini aldı. Şirket, kısa bir süre önce Redmi 12C akıllı telefon modelinin yeni bir varyantını tanıttı. Mart 2023’te, Hindistan pazarına 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 6 GB RAM + 128 GB depolama konfigürasyonlarıyla çıkan bu telefon, kullanıcıların beğenisini topladı.

redmi note 12 turbo

Redmi şimdi, bu cihaz için 4 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesine sahip yeni bir konfigürasyonu duyurdu. Bu konfigürasyon, daha fazla depolama alanı isteyen ancak ekstra RAM’e ihtiyaç duymayan kullanıcılar için ideal bir denge oluşturuyor. Dahası, cihaz kullanıcıların gerektiğinde RAM’i 3 GB’a kadar genişletme seçeneğini sunuyor. Yeni varyantın ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belirtilmedi; fakat marka, bu konfigürasyonu Kenya’da zaten satışa sundu.

Redmi Note 12

Yeni Redmi 12C modeli için çalışmalar başladı

Redmi 12C’nin özelliklerine bakıldığında, 6,71 inçlik IPS LCD ekran dikkat çekiyor. 1650 x 720 piksel HD+ çözünürlüğü, 20,6:9 en-boy oranı, 500 nit parlaklık, 1500:1 kontrast oranı ve %70 NTSC renk gamıyla etkileyici bir görsel deneyim sunuyor. Telefon, kullanıcılarına özelleştirilmiş bir arayüz deneyimi sunuyor; kutudan Android 12 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor ve MIUI 13 arayüzünü kullanıyor.

hgdf w

Duyumcu hesaplarına göre Redmi 12C’nin içerisinde Helio G85 yonga seti tarafından desteklenen 6 GB’a kadar RAM ve 128 GB’a kadar depolama alanı bulunuyor. Cihazın genişletilebilir depolama alanı özelliği ise ayrılmış bir microSD kart yuvası sayesinde sağlanıyor. Ayrıca yüz tanıma ve arka kısımda bulunan parmak izi tarayıcısı gibi güvenlik seçeneklerini kullanıcılara sunuyor. Fotoğraf çekme konusunda ise ön tarafta 5 megapiksel bir kamera, arkada ise 50 megapiksel ana kamera, derinlik sensörü ve LED flaş ile kullanıcılarına yüksek kaliteli fotoğraf ve derinlik bilgisi yakalama imkanı veriyor. Yeni Redmi 12C modeli için çalışmalar başladı.

Honor 90 serisi küresel pazar için hazırlıklarını tamamladı