Yeni Red Magic modeli ne zaman çıkacak?

Nubia Red Magic, 165Hz ekrana ve 18GB'a kadar RAM'e sahip!

Tam bir performans canavarı olması beklenen Red Magic 8S Pro’nun tanıtım tarihi markanın kendisi tarafından doğrulandı.

Yeni Red Magic modeli ne zaman çıkacak? Red Magic 8S Pro‘nun yakında piyasaya sürüleceği bilgisine zaten sahiptik. Ancak şimdi, şirket resmi Weibo hesabı üzerinden, gelecek amiral gemisi telefonunun lansman tarihini resmi olarak belirtti.

Nubia Red Magic, 165Hz ekrana ve 18GB'a kadar RAM'e sahip!

Çinli akıllı telefon üreticisi, Red Magic 8S modelinin lansmanı adına kırmızı renkte bir davetiye mektubu gönderdi. Mektup, cihazın resmi olarak 5 Temmuz 2023 tarihinde tanıtılacağını gösteriyor. Bu bilgi, daha önceden yayımladığımız bir haberle de uyumlu. Bu haberimizde de 5 Temmuz tarihinde bir lansmanın gerçekleşeceğini belirtmiştik. Bilinmesi gereken önemli bir detay olarak, Red Magic 8S Pro, 40 saate kadar pil ömrü sunan ve AnTuTu’da etkileyici bir şekilde 1.7 milyon puan alan amiral gemisi sınıfı bir akıllı telefon.

Nubia Red Magic, 165Hz ekrana ve 18GB'a kadar RAM'e sahip!

Yeni Red Magic modeli ne zaman çıkacak?

Bu inanılmaz puanı, Qualcomm’un yeni nesil amiral gemisi yonga seti, Snapdragon 8+ Gen 2 sayesinde elde etti. Oyun meraklıları için tasarlanan bu akıllı telefon, %93.7 ekran-gövde oranı, 960Hz dokunmatik örnekleme hızı, 120Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlüğe sahip bir üst düzey ekranla gelecek. Diğer dikkat çeken özellikler arasında, 80W hızlı şarj desteği sunan 6,000mAh’lik büyük bir batarya paketi, 16GB’a kadar RAM ve 1TB dahili depolama bulunuyor.

nubia Red Magic 6, 5 dakika içinde % 0'dan % 50'ye şarj olacak!

Red Magic 8S Pro, 5 Temmuz’da piyasaya sürülen tek ürün olmayabilir. Şirketin ayrıca Snapdragon 8+ serisi yonga seti, 12GB RAM, 256GB dahili depolama ve 2.8K çözünürlük ile 144Hz yenileme hızı sunan yeni bir oyun tableti tanıtacağı düşünülüyor. Bu tabletin gücünü ise 12,000mAh’lik büyük bir batarya paketi verecek. Yeni Red Magic modeli ne zaman çıkacak?

ChatGPT gibi AI modelleri personeller için sınırlandırılacak