Yeni Ninja Kaplumbağalar filmi geliyor!

teenage mutant ninja turtles

Sonunda beklenen hamle geldi! Yeni Ninja Kaplumbağalar filmi geliyor! İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Eğer 80-90 jenerasyonuna ait biriyseniz, unutamadığınız çizgi filmlerin bir listesini yapın dediğimizde herhalde ilk üç isimden biri muhakkak Ninja Kaplumbağalar olacaktır. İşte şimdi bu efsane isim yeni senaristler ve yeni yapımcıların elinde yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Biraz olsun bu efsane çizgi filme aşina olan hangi çizgi film sever Donatello’nun bilginliğini, Raphael’in agresifliğini ve dövüş yeteneğini, Michelangelo’nun muzipliğini ya da Leonardo’nun lider kimliğini unutabildi ki? Tabi ortada böylesi popüler bir çizgi film olunca, ardı ardına filmlerin çıkması da kaçınılmazdı.

Yeni Ninja Kaplumbağalar filmi geliyor!

Her ne kadar bu seriye ait birçok farklı film çekilmiş olsa ve dünya genelinde şu ana kadar 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etmiş olsa da, yine de bu yapımların şu ana kadar Ninja Kaplumbağalar markasının potansiyelini tam olarak ortaya koyabildiğini söylemek sanıyoruz çok doğru olmayacaktır.

İşte yapımcılar da bizim gibi düşünüyor olacak ki bu defa yepyeni senaristlerle yeni bir Teenage Mutant Ninja Turtles filmi için kollar sıvandı. Senaristliğini Casey ve Colin Jost kardeşlerin üstlendiği bu yeni maceranın arkasında ise Paramount Pictures var.

Bildiğiniz üzere daha önceki film Seth Rogen tarafından Paramount ve Nickelodeon için hazırlanmış ve yine de hiç de fena olmayan bir gişe performansı sergilemişti. Yeni filmin yapımcılığını ise Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Scott Mednick ve Galen Walker üstleniyor.

Son olarak projenin henüz emekleme aşamasında olmasından kaynaklı filmin muhtemel çıkış tarihi, konusu ya da diğer detayları hakkında henüz bir bilginin bulunmadığını da ekleyelim.

G.I.Joe Snake Eyes için özel bir video yayınlandı