Evinizin Yeni Nesil İç Mimarı Vivense İçmimarGPT ile Tanışın

V icmimarGPT kv 3 1

Vivense, kullanıcılarına yeni bir teknoloji hizmeti sunmaya başladı. Vivense, İçMimarGPT uygulamasıyla, yaşam alanlarını yenilemek isteyenlere yapay zeka desteğiyle ilham verici fikirler ve öneriler sunuyor.

Vivense, iç mekân tasarımına yepyeni bir boyut kazandıran ‘İçMimarGPT’ uygulamasını geliştirerek kullanıcıların beğenisine sundu. Generative AI teknolojisinin sunduğu benzersiz potansiyeli fark ederek bu alandaki ilerlemelere yatırım yapan markanın kendi yazılım ekibi tarafından geliştirilen bu yenilikçi uygulama, iç mekân tasarımı tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

 

İçmimarGPT

Vivense bünyesinde geliştirilen bu teknoloji, tasarım sürecini hızlandırmanın yanı sıra, daha geniş bir yelpazede seçenekleri hızla görselleştirebilme avantajını da beraberinde getiriyor. İçMimarGPT, kullanıcılara profesyonel iç mekân tasarım önerileri ve ilham verici fikirler sunmak için, en son yapay zekâ teknolojilerini kullanıyor. Bu uygulama, kullanıcıların kişisel zevklerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, evlerini diledikleri stile uygun olarak tasarlamalarına yardımcı oluyor.

Türkiye’de yapay zekâ ve generative AI üzerine birçok uygulama bulunsa da bu teknolojiyi yaşam alanlarının dönüştürülmesi konusunda uygulayan ilk firma Vivense oldu. Mehmet Yiğit Özgenç, Dilara Yükeri, İdil Kanmaz ve Oğuz Özgüven’in geliştirdiği İçMimarGPT uygulaması, yaklaşık 3 aylık yoğun bir araştırma ve geliştirme sürecinin ardından lanse edilirken proje ekibi, İçMimarGPT uygulamasını şu sözlerle anlattı: Teknolojimiz, tamamen iç mekân ve dekorasyon özelinde ince ayar yöntemiyle eğitildi. Bu özelleştirilmiş eğitim, yapay zekâ modelimizin iç mekân tasarımı ve dekorasyon konularında son derece hassas ve özgün sonuçlar üretmesini sağlıyor. Bu özellik, kullanıcılara sadece genel bir tasarım önerisi sunmakla kalmayıp, mekânın tüm detaylarına kadar kişiye özel tasarım önerileri sunma kapasitesine sahip olmamızı garantiliyor.”

İçMimarGPT uygulamasına Vivense uygulaması üzerinden erişebilir, iOS ve Android platformlarında ücretiz olarak kullanılabilir.

Windows ve Linux sistemlerini hedef alan tehdit