Renault Taliant fiyatlarına ÖTV ayarı!

Renault Taliant fiyatlarına bir zam daha geldi

ÖTV matrah düzenlemesi sonrasında Renault Taliant fiyatları da önemli oranda düştü. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Renault Taliant fiyatlarına ÖTV ayarı! Renault Taliant fiyatları ÖTV matrah düzenlemesi sonrasında önemli oranda düştü! Renault bu sene Symbol modeli yerine Taliant modeli ile karşımıza çıktı. Aslında Taliant için modern bir Symbol modeli demek sanırım pek de yanlış bir ifade olmayacaktır. Peki yeni Symbol olarak nitelendirilen Taliant’ın fiyatı kaç TL?

Geçtiğimiz günlerde Renault Taliant fiyatlarını biraz yükseltmişti. Fakat Kasım ayı ile birlikte Taliant fiyatların tekrardan zamlanmıştı. Neyse ki Ocak ayında gelen ÖTV matrah düzenlemesi ile birlikte Taliant fiyatları biraz daha normal seviyelere düştü.

Artık baz modelin fiyatı 286 bin TL’den başlıyor. Elbette burada dip not olarak belirtmemiz gereken bir unsur var. O da liste fiyatlarıyla bayiden aldığınız fiyatlar arasında ciddi farklar olabileceği.

Yani burada286 TL yazsa bile bayiye gittiğinizde çok daha düşük bir fiyat alabilirsiniz. Yalnız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Hali hazırda 300 bin TL altına çok fazla otomobil seçeneği kalmadı. Elbette Taliant’ın kalitesi vs. tartışmaya açık bir konu. Fakat günümüz şartlarında 300 bin TL altına alabileceğimiz sayılı otomobilden bir tanesi de Taliant.

renault taliant 5

Renault Taliant fiyatlarına ÖTV ayarı!

İşte şu anda Türkiye’de alabileceğiniz en ucuz modellerden biri olan Taliant.

Joy 1.0 Sce 65 bg
Fiyatı: 286.600 ₺

Joy 1.0 Turbo ECO 100 bg
Fiyatı: 323.900 ₺

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg
Fiyatı: 354.400 ₺

Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg
Fiyatı: 376.900 ₺

Xiaomi, MIUI 13’ü küresel cihazlar için kullanıma sunuyor