Yeni Hyundai Elentra Türkiye Yollarında!

Yeni Hyundai Elentra Türkiye Yollarında

Hyundai’nin bugüne kadar en çok satılan modellerinden birisi olan ve markanın dünya çapındaki gelişiminin en temel örneği konumundaki Elantra, benzinli motoruna ek olarak dizel ve otomatik vites seçeneğiyle Türkiye’de satışa çıkıyor.

Yenilenen Elantra, 1,6 litrelik 132 HP gücündeki benzinli motor seçeneğine sahipti. 2014 model yılında benzinli motoruyla birlikte artık dizel motora da yer veriliyor. 128 beygir gücündeki dizel ünite, 6 kademeli düz veya yine 6 kademeli otomatik vites seçeneğine sahip. Yenilenen Elantra, tüketicilere Style ve Elite olmak üzere yine iki farklı donanım tercihi sunuyor. Yeni Elantra Radyo/CD/DVD/ MP3 çalarlı unite ayrıca navigasyon / Trafik Monitör Sistemi, USB, iPod bağlantısı, 1024 x 600 çözünürlüğe sahip HD ekran, kablosuz bağlantı üzerinden internete bağlanabilme imkanı, MirrorLink ile dokunmatik ekranda telefon kontrolü ve Bluetooth ve Türkçe ses tanıma gibi özelliklere sahip.

Hyundai Elantra 2013 2

ABS, ESP, BAS (Fren destek sistemi), VSM (Araç stabilite yönetim programı) ve soğutmalı fren diskleri tüm donanım paketlerinde standart olarak sunuluyor. Yenilenen Elantra’nın fiyatları 59 bin 990 TL ile 83 bin arasında değişiyor.

Instagram Çılgınlığı Dur Durak Bilmiyor