Yeni Galaxy S23 versiyonu geliyor! İşte detaylar!

samsung

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, en yeni amiral gemisi serisi olan Galaxy S23 ailesini genişletmeye devam ediyor.

Yeni Galaxy S23 versiyonu geliyor! İşte detaylar! Samsung,GalaxyS23 Enterprise Edition’un Avustralya’daki piyasaya sürülmesini duyurdu. Lansman, Galaxy S23’ün sadece temel ve Ultra varyantlarını içeren Enterprise Edition modelleri için gerçekleştirilecek.

Samsung Galaxy S23

Galaxy S23 Enterprise Edition modelleri, Microsoft ve Google bulut üretkenlik araçları ve Samsung Knox Suite’a ücretsiz abonelik gibi özellikler içerir. Ancak bu, Samsung Knox on-cihaz güvenliği ile karıştırılmamalıdır. Knox Suite, işletmelerin bir cihaz filosu üzerinde güncellemeleri ve cihaz yapılandırmalarını dağıtmasına, cihazın yaşam döngüsünün tüm aşamalarını yönetmesine, sahadaki telefon ve tabletlerin durum bilgilerini analiz etmesine ve daha fazlasına olanak tanır.

Galaxy S23 FE 2

Yeni Galaxy S23 versiyonu geliyor! İşte detaylar!

Knox Suite paketi, kurumsal kullanıcılar için ücretli bir hizmet olsa da, Galaxy S23 Enterprise Edition, bir yıllık ücretsiz bir abonelik içeriyor. Ayrıca, paket, hackleme, kötü amaçlı yazılım ve diğer siber saldırılara karşı çok katmanlı koruma sunar.

Tabii ki, donanım özellikleri açısından, Galaxy S23 Enterprise Edition modelleri standart varyantlarla aynıdır. Galaxy S23 Ultra Enterprise varyantı 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı ile donatılmış durumda.

Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Enterprise Edition varyantları, Samsung’un iş ortakları aracılığıyla ilk olarak Avustralya’da satışa sunuldu. Resmi açıklama fiyatlandırma detaylarını belirtmese de, standart olmayan Galaxy S23 modeli, temel model için 1.349 dolar, Galaxy S23 Ultra için 1.949 dolar ve 512 GB depolama seçeneği için 2.649 dolar (Avustralya doları) fiyat etiketiyle başlar.

Oppo Pad 2 özellikleri ile fark yaratabilir