Yeni flört uygulaması yeni aşkların başlangıcı olacak: İşte o uygulama

Tinder kullanan muhabir IŞİD

Bu günlerde ortaya çıkan yeni flört uygulaması son derece ilginç bir fikir sunuyor. Peki hangi uygulama insanları daha fazla birbirine yakınlaştıracak?

Özellikle şu dönemlerde online ilişkiler çok daha önemli hale geldi ve yeni flört uygulaması ortaya çıktı. Sosyal alanların birer birer kapatılması ile birlikte online dünya çok daha önemli hale geldi. İnsanlar genellikle Instagram üzerinden birbirlerinin fotoğrafını beğenip konuşmaya çalışıyor ya da bunu Twitter gibi platformlar üzerinden de yapabiliyor.

Sosyal medya platformlarının temel amacı elbette flört değil. Bunun yerine arkadaşlık ilişkileri kurmak ve dünyadan haberler almak ilk amaç. Fakat Tinder gibi uygulamalar gerçek bir flört sunmayı amaçlıyor. Bunu sağlayabilmek için Snack isimli yepyeni bir flört uygulaması ortaya çıktı.

Yeni uygulama TikTok ve Tinder karışımı olacak

Yeni aşklara yelken açmak isteyenler Bumble ya da Tinder gibi uygulamaları tercih ediyor. Ancak bu uygulamalar ile ilgili tuhaf bir detayı vermek gerekiyor. Genellikle Tinder üzerinden konuşan kişiler sohbetlerinin devamını Instagram ya da Snapchat gibi platformlardan devam ettiriyor.

yeni flört uygulaması snack

Bu durum bazı girişimcilerin gözünden kaçmadı. İşte tam da bu nedenle Snack isimli bir uygulama kullanıma açıldı. Bu uygulama ile birlikte yeni bir dönem başladı diyebiliriz. Burada yer alan kişinin videosunu beğendiğinizde mesajlaşma özelliği açılıyor. Yani videosunu beğendiğiniz kişilerle flört edebilirsiniz.

Tinder video randevuları başlatacak

Bu uygulama şu ana kadar yaklaşık 3,5 milyon dolar düzeyinde fon aldı. Oldukça iyi bir rakam olan bu yatırım ilerleyen dönemlerde daha fazla artış gösterebilir. Peki siz Snack uygulamasına nasıl bakıyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.