Yeni Batman Oyunu mu Geliyor?

batman fi

Oyun severlere sunulan birçok çizgi roman uyarlaması oyunların hali ne yazık ki vasat oluyor. Bu tür oyunların hedefi filmin ismini veya filmde ki kahramanın popülaritesini kullanarak para kazanmak oluyor.

batman-fi

Tüm bunlara karşı İngiliz Rocksteady Stüdyosu bu düşünceyi Batman Arkham Asylum ile kırmayı başardı. Kurgusu, görsel kalitesi ve müzikleri olsun her haliyle oyun severlerin gönlünü alan bir yapım sunmayı bildi. Arkham City ile de aynı kaliteyi korumayı başaran yapımcı son oyun olan Originst’te sadece danışman olarak görev aldı.

Batman serisini WB Montreal’e bırakan Rocksteady hakkında yeni dedikodular ortaya çıktı. Söylentiye göre Rocksteady yeni bir Batman oyunu üzerinde çalışıyor ve önümüzdeki hafta duyuracağı belirtiliyor. Gamestop stoklarına gelmiş ve bugün itibariyle mağaza vitrinine çıkacak bir posterin görüntüsü bu aralar dilden dile dolaşıyor. Rocksteady’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni Batman oyununa ait olduğu söylenen bu posterin başka bir söylentiye göre Arkham Origins için çıkacak Black Gate DLC’sine ait olduğu yönünde.

Daha önce Assassin’s Creed 4’ün posteride resmi duyurusundan çok önce çıkmıştı. Bakalım bu söylenti gerçek mi, değil mi?