Batman: Arkham Knight’ın Kötü Adamı Kim Oldu?

batmanön

 Batman serisinin yeni oyunu geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Batman: Arkham Knight adını taşıyan bu oyun, open World olması ve seriyi sonlandırmasıyla şimdiden ünlendi.

Batmobil ile Gotham Şehri’nde dilediğiniz gibi dolaşabileceğiniz oyun GTA ve Assassin’s Creed gibi open World olacak. Rocksteady, geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel toplantılarla oyun basınına Arkham Knight ile ilgili yeni bilgiler veridi. Bu bilgiler ışığında oyunun ana kötüsü hiç beklemediğiniz bir isim olacak. Batman denilince akla hemen, Joker, Two Face ve Bane gibi kötüler geliyor.

batman

Rocksteady firması, son oyunları için hiçbir film ve çizgi romanda olmayan kendi kötülerini tasarlamış. Arkham Knight adlı kötü adam, Iron Man ve Batman karışımı olan zırhla dikkat çekiyor. Silah kullandığı görülen kötü adam, Batman’i kolayca etkisiz hale getirebilmiş. 2014 yılının son aylarında sadece yeni nesil konsollar için piyasaya çıkacak olan Batman: Arkham Knight ile birlikte uzun soluklu seri de noktalanacak. Arkham Knight’ın kimliğiyse oyunun hayranları tarafından tartışılıyor.

BMW’den Dev Atılım!