Yemek Sepeti skandalı ile ilgili yeni açıklama

lahmacun yemeksepeti 3

Kısa süre önce yaşanan Yemek Sepeti skandalı ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Bu sefer CEO Nevzat Aydın bir açıklamada bulundu. İşte detaylar.

Geçtiğimiz günlerde Yemek Sepeti’ne siber bir saldırı düzenlenmiş ve bu saldırı sonucunda kullanıcıların pek çok bilgisi internet korsanlarının eline düşmüştü. Olay ile ilgili açıklamalar sıcağı sıcağına Yemek Sepeti’nin sosyal medya hesaplarından yapılmıştı.

Yemek Sepeti’nin kurucusu ve CEO’su olan Nevzat Aydın geçtiğimiz gün konu ile ilgili yeni bir açıklamada daha bulundu. Dilerseniz Aydın’ın açıklamalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yemek Sepeti skandalı ile ilgili yeni açıklama

“Arkadaşlar kısa süre önce yaşananlar malum. Detayları resmi hesaplarımızdan kamuoyuyla, direkt iletişim kanallarından kullanıcılarımızla tüm şeffaflığıyla paylaştık. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunması için ilgili kurumlarla tam iş birliği içerisinde devam ediyor süreç.”

“Hislerimi ifade edecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Çok üzgünüm. 20 yıl boyunca en büyük önceliğimiz kullanıcılarımızın güvenliği ve memnuniyeti oldu, olmaya da devam edecek. Benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için tüm gelişmeleri yapmayı sürdürüyoruz.”

“Her fırsatta dile getirdiğim gibi Yemeksepeti’ni bugünkü konumuna ben ve çalışan arkadaşlarım değil, sizlerden oluşan Yemeksepeti Ailesi getirdi. Dünden gereken dersleri çıkardık; çok daha inançlı ve çok daha güçlü bir şekilde Yemeksepeti’nin yarınını inşa edeceğiz.”

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Yemek Sepeti saldırıda kullanıcıların kart bilgilerinin ele geçirilmediğini de açıklamıştı.

Apple iPhone bataryalarında yeni bir dönem başlatıyor