Lol Türkiye Şampiyonasına hazır olun

Lol Türkiye Şampiyonasına hazır olun

Lol yani League of Legends Türkiye Şampiyonası kısa bir süre sonra başlayacak.

League of Legends’ta hasret nihayet sona eriyor. Dünyanın en popüler Çevrimiçi Oyunlarından League of Legends’ın Türkiye Şampiyonluk Ligi 2016 Sezonu, bu hafta sonu başlayacak.

Her hafta sonu Riot Games Türkiye Ofisinde oynanacak ve LoL TV’de canlı yayınlanacak Şampiyonluk Ligi’nde ilk olarak 7 hafta sürecek Lig aşaması oynanacak.

Tüm Takımların birbiriyle 2 kere karşılaşacağı Ligde, her hafta 8 Maç Canlı yayınlanacak. Karşılaşmalar; Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00’de başlayacak.

Kış ve Yaz olmak üzere 2 mevsim boyunca düzenlenen Şampiyonluk Ligi, Ocak ayında başlayıp Ağustos ayına kadar süren bir Maraton. 8 takımın mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi Özel Yayınları, LoL TV’de haftalık olarak 800 binden fazla Tekil İzleyiciye ulaşıyor.

eSpor heyecanının bir numaralı adresi olarak görülen Şampiyonluk Ligi; yeni Takımlar, flaş Transferler ve artan rekabetle geri dönüyor.

8 takımın önce lig aşamasında, ardından da Kış Mevsimi Finali’nde mücadele ederek Kupaya uzanmaya çalışacağı Lig, 16 Ocak’ta başlayacak.

Geçen yılın Finalisti Beşiktaş, Oyun Hizmetleri ile güçlerini birleştirerek yoluna yepyeni bir Kadro ile devam edecek.

Rockstar’ın Patronu, “Son”un Sinyalini Verdi!