Apple Vision Pro Caviar Edition 18 ayar altınla süslendi

Apple Vision Pro Caviar Edition

Özel lüks sınıf cihazlarıyla tanınan Dubai merkezli Caviar, bugün CVR Edition olarak da adlandırılan Apple Vision Pro Caviar Edition’ı duyurdu.

Lüks marka, Apple Vision Pro Caviar Edition için Tom Ford’un flip-up gözlüklerinden ve Gucci’nin kayak maskelerinden ilham aldı. Bu sayede de bu ürünü hem teknolojinin hem de stilin zirvesine dönüştürdü.

Apple Vision Pro Caviar Edition

18K altınla süslenen Apple Vision Pro Caviar Edition, koruyucu maskesi ile birlikte 1,5 kg’lık bir ağırlığa ulaşıyor. İngiliz Kraliyet Sarayı ve Rolls-Royce’un sıkca kullandığı Connolly derisi kafa bandı olarak yer alıyor.

Apple Vision Pro Caviar Edition

Vision Pro hakkında bilgi sahibi olan, Apple’ın  AR/VR kulaklığının EyeSight kullandığını bilirler. EyeSight, bir ortama daldığınızda veya bir uygulamayı kullandığınızda, başkalarına meşgul olduğunuza dair görsel ipuçlar veren bir özellik.  Caviar bu özelliği biraz değiştirmeye karar verdi. Öyle ki, CVR Edition’da kullanıcıların gözlerini harici ekranda gizlemelerine izin vermek için bir gizlilik seçeneği yer alıyor.

Apple Vision Pro Caviar Edition

Apple Vision Pro’nun fiyatı 3.499 $ iken, Vision Pro CVR Edition’ın başlangıç fiyatının 39.900$ olması bekleniyor. 2024’ün sonbaharında bu üründen sadece 24 adet üretilecek.

Uçan otomobiller seri üretime giriyor