Yale Indoor WiFi kamerası neler sunuyor?

yale

Yale Indoor WiFi kamerası ile IFA 2019 etkinliğinde karşımıza çıktı. Bakalım Yale Indoor WiFi kamerası güvenlik konusunda neler vadediyor?

Yale, 6 – 11 Eylül 2019 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen IFA 2019’a katılıyor. Alanında Avrupa’nın en büyük, dünyanın sayılı fuarlarından biri olan IFA’da ‘Smart Living’ konseptindeki yeni ürünlerini de tanıtan Yale’in standı, teknoloji tutkunlarından büyük ilgi görüyor.

Yale Indoor WiFi kamerası neler sunuyor?

En son kablosuz teknolojiye sahip yeni iç mekan Indoor WiFi Kamera, Full HD 1080p IP sistemiyle iç mekanda yüksek çözünürlüklü canlı görüntü sunuyor.

En son kablosuz teknolojiye sahip olan ve bu sayede tablet veya akıllı telefon üzerinden erişilebilen kamera, isteğe bağlı akıllı hareket algılama özelliğiyle davetsiz misafirlerden haberdar ederken çift yönlü ses teknolojisiyle de evdeki kişilerle konuşma imkanı sağlıyor.

Yale Indoor WiFi kamerası

Ünite, önceden kaydedilmiş görüntüleri, SD kartın eklenmesiyle tekrar oynatabiliyor. iOS ve Android cihazlar için mevcut Yale View uygulamasıyla kontrol edilebilen kamera, kullanıcı dostu uygulamasıyla da dikkat çekiyor.

Alexa, bana oturma odasını göster!

Yale Smart Living ailesinin bir parçası olan Indoor WiFi Kamera, diğer Yale Smart Living cihazlarıyla uyumluluğu ile mevcut güvenlik kurulumuna sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyor. Yale yeni kamerası için ayrıca, Amazon Alexa ile bir ortaklık geliştirdi.

Yale akıllı telefonlardan yönetilen güvenlik sistemleri ile IFA’da!

Amazon uyumlu ekranlarda canlı video yayımlamayı sağlayan Indoor WiFi Kamera, “Alexa, bana oturma odasını göster” gibi basit bir komutla binlerce kilometre uzaktan dahi evin içini net bir şekilde gösteriyor.