XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB 16GB X 2 RAM: Uygun fiyata yüksek performans!

f dsdf

#İŞBİRLİĞİ

XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB, uygun fiyata yüksek performans isteyenlerin göz önünde bulundurabileceği RAM seçenekleri arasında yer alıyor. Evet, masaüstü PC’ler için konuşuyoruz. XPG’nin bu ürünü, low profile, yani düşük profilli soğutucu tasarımına sahip, dolayısıyla kasanızda fazla yer kaplamadan ve diğer bileşenlere sorun oluşturmadan işine gücüne bakıyor. Hem bu ürün, RGB aydınlatma sistemine de sahip. Evet, bu sayede size sunulan seçenekler arasından özelleştirme yaparak şeffaf kasa tasarımınızı daha göz alıcı bir görselliğe kavuşturabiliyorsunuz. Şimdi biraz daha detaya inelim.

XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB 16GB X 2 RAM: Uygun fiyata yüksek performans!

XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB, 16GB x 2 RAM’den oluşuyor. AMD Ryzen, Intel XMP 2.0 ve RGB desteğiyle kapsamlı bir kullanımın önünü açıyor. Bu arada ürünün 8GB ve 32GB kit versiyonları olduğunu da belirtelim. Renk tarafında da siyah ya da beyaz rengi tercih edebiliyorsunuz.

Bu RAM’lerin tasarımlarında gereksiz çıkıntılar, fazlalık olarak görülebilecek tasarım detayları bulunmuyor. Bu sayede anakarttaki yuvalarına rahatlıkla yerleştirerek kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Bazen dar kasalarda, hele de büyük boyutlu ekran kartları varken diğer bileşenleri rahatlıkla yerleştirmek zor olabiliyor, çakışmalar yaşanabiliyor. Neyse ki XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB ile bu tip sorunlar tarih oluyor. 133.35 x 36 x 6.6mm boyutlara sahip belleklerden söz ediyoruz.

3200MT/s frekansta çalışan bellekler, aynı zamanda Adata’nın güçlü ve yıllarca sorunsuz kullanabileceğiniz ürünlerinden bir tanesi olarak gösteriliyor. Zira dayanıklılık için belleklerin pek çok testten geçtiğini söylemeliyiz.

Yetkililerin üzerinde durduğu bir diğer konu ise, tabii ki “uyumluluk” konusu. Öyle ya, aldığınız ürünün mevcut donanım bileşenlerinizle uyumlu çalışması önemlidir. XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB, AMD’nin güncel platformlarına destek sunuyor. Uyumlu modeller için bu adrese göz atmanızda yarar var: https://www.amd.com/en/products/ryzen-compatible-memory

Öte yandan bazı kullanıcılar için “ekstra performans” önemlidir. Burada da devreye “overclock” faktörü giriyor. Bu XPG belleklerin Intel XMP 2.0 desteği de var. Kolay hız aşırtma ve sistemin kararlı çalışması tarafında size avantajlar sunuyor.

XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB 16GB X 2 RAM: Uygun fiyata yüksek performans!

Madde madde özetlemek gerekirse:

– Kompakt tasarım sayesinde dar kasalarda dahi kolaylıkla konumlandırılabilir.

– Uzun süreli kullanımlarda dahi sorun olmaması için pek çok dayanıklılık testinden geçirildi.

– RGB aydınlatma sevenler için güzel haber. Bu üründe ister mevcut aydınlatma profillerini, isterseniz de kendi hazırladığınız profilleri kullanabilirsiniz. Örneğin müzik dinlerken ritme göre ışıklandırmanın değiştiğini bir düşünün. Hem pek çok anakart üreticisinin yazılımlarıyla da uyumlu; Asus’tan tutun da AsRock’a, Gigabyte’dan MSI modellerine kadar. Tabii detaylar için bu üreticilerin sitelerine gidip modelleri kontrol etmeniz gerekiyor.

– Güncel AMD platformlarıyla uyumlu çalışan ve Intel’in XMP 2.0 teknolojisine destek veren bir ürün bu. Bu sayede kolay hız aşırtma ve sorunsuz sistem çalışma performansı elde ediliyor.

XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB, hem siyah hem de beyaz renk seçeneğiyle bulunabiliyor. Uygun fiyata yüksek performans isteyenlerin göz önünde bulundurabileceği modellerden bir tanesi olduğunu tekrarlayalım.

XPG SPECTRIX D35G DDR4 RGB 16GB X 2 RAM: Uygun fiyata yüksek performans!

Huawei nova 12 SE’den bahsediyoruz: Güzel tasarımı ve hızlı şarj özelliği var