Xperia Z1 ve Z Ultra İçin Yeni Güncelleme

Xperia Z1 ve Z Ultra İçin Yeni Güncelleme

Xperia Z1, Z Ultra ve Z1 Compact için Sony tarafından hazırlanan yeni güncelleme, bazı bölgelerde yayınlanmaya başladı.

Japon telefon üreticisi Sony Mobile yaptığı açıklamayla Xperia Z1, Z Ultra ve Z1 Compact sahipleri için yeni bir yazılım güncellenmesinin yayınlanmaya başladığını duyurdu. Bahsi geçen akıllı telefonlar için yayınlanan bu yeni güncellemenin amacı ise, bu telefonlarda yaşanan ve birçok kullanıcının şikayetçi olduğu ses sorunlarını gidermek.

Xperia_güncelleme_DG

Xperia Z1, Z Ultra ve Z1 Compact cihazları için yayınlanan Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi güncellemesinin kurulmasının ardından ortaya çıkan bu ses problemleri, son dönemde birçok kullanıcıdan tepki görmüştü. Versiyon 14.3.A.0.757 adı altında Xperia Z1, Z Ultra ve Z1 Compact kullanıcılarına sunulacak olan bu yeni güncelleme, kendisinden önce gelen 14.3.A.0.681 yazılım güncellemesi gibi Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi destekli olacak ve ses konusunda yaşanan bu hataları giderecek.

Sony Xperia Z1, Xperia Z Ultra ve Xperia Z1 Compact’ın tüm sürümleri için yayınlanacak olan bu yeni güncellemenin şimdiden birçok bölgede kullanıcılara sunulduğu ve diğer bölgelere de çok yakında ulaştırılacağı belirtiliyor. Güncellemenin henüz yayınlanmadığı bölgelerdeki kullanıcılar, güncelleme uygun hale geldiği taktirde Sony tarfından haberdar edilecek.

Xiaomi 12 Saatte 1.3 Milyon Telefon Sattı