LG V30’un Çıkış Tarihi Resmen Açıklandı

lg v30

Güney Koreli üretici amiral gemisi için tanıtım tarihini nihayet açıkladı. Gönderilen davetiyeler V30’un siluetini de ortaya koyuyor.

Ve motor! 2017’nin sonu için en iyi kozları izlemeye hazır mısınız? Tüm firmalar her koldan atağa kalktı, elbette LG de boş durmuyor. 23 Ağustos’taki Note 8 lansmanının hemen arkasından LG V30’u ve Xperia XZ1’i izleyeceğiz. Daha sonra da Apple kozlarını ortaya koyacak. Bunun gibi daha nice firma atağa geçmek için artık son rötuşlerini gerçekleştiriyor.

İşte Tarih!

LG, açıkça V30’un adı geçen, hatta siluetini de ortaya koyan bir davetiye basına gönderildi. Buna göre tepe model, 31 Ağustos’ta resmen kullanıcıyla buluşacak. Temmuz ayında şimdiki davetiyeye benzer davetiye sızdırılmıştı. Etkinliğin saati ve Berlin’de yapılacağı da belirtmiş durumda.

v3

IFA da Geliyor

En büyük 2 teknoloji fuarından birisi olan IFA da gelmek üzere. Eylül ayının hemen başında yapılacak olan etkinlik, birçok ürün ve yeni teknolojinin tanıtılmasına tanıklık edecek.

Üst seviye özelliklerle donatılan LG V30’un, ikinci ekrandan kurtulduğunu; bunun yanı sıra, Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM, 6 inç QHD FullVision OLED ekran, Android 7.1 işletim sistemi gibi önemli özelliklerle geldiğini de hatırlatalım.