LG V30 ve Galaxy Note 8 kamera karşılaştırması

note 8 lgv30

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon alırken göz önünde bulundurulan bir kaç kriter mevcut. Öncelikli olarak alacağınız telefonun işletim sistemine karar vermeniz gerekiyor. Zira tercihiniz iOS’ten yana olursa yelpaze bir anda daralıyor. Çünkü iOS sadece iPhone modellerinde mevcut. Dolayısıyla alacağınız telefon modeli de cüzdanınıza göre şekilleniyor. Yani kalkıp da iOS isteyip üstüne de LG V30 ve Galaxy Note 8 alayım deme lüksünüz yok.

LG V30 ve Galaxy Note 8 kameraları karşı karşıya

Fakat tercihiniz Android olursa, o zaman önünüzde geniş bir model yelpazesi açılıyor. Bu sefer de model sayısını azaltmak için işin içerisinde diğer kriterler giriyor. Telefonun tasarımı, teknik donanımı, pil süresi ve en önemlisi de kamera performansı.

Günümüz telefonlarının tasarım ve teknik donanım açısından birbirlerine oldukça yakın oldukları inkar edilemez bir gerçek. Fakat kamera tarafında baktığımızda işlerin değiştiğni söyleyebiliriz. İşte tam olarak da bu sebepten ötürü, akıllı telefon almak isteyenlerin bakacağı en önemli kriterlerden birisi de kamera özellikleri.

Bu yazımızda Android işletim sistemini kullanan iki amiral gemisi modeli tarafından çekilen fotoğrafları sizlerle paylaşacağız. PhoneArena ekibi, iki telefonla da farklı açılardan resimler çekerek bunların hangi cihazlar ile çekildiğini söylemeden profesyonel fotoğrafçılara puanlandırmış.

Yani fotoğrafların sol alt köşesinde bulunan rakam, bu fotoğrafa profesyonel bir fotoğrafçının 10 üzerinden kaç puan verdiğini gösteriyor. Dilersniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri LG V30 ve Galaxy Note 8 ile çekilmiş olan fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

İşte LG V30 ve Galaxy Note 8 kamera karşılaştırması

LG V30
LG V30 1
Galaxy Note 8
Note 8 1