Xiaomi Wear 2.0 yeni özellikler ile geliyor

Xiaomi Wear 2.0

Xiaomi’nin giyilebilir ürünlerini kontrol ettiğimiz Xiaomi Wear 2.0 uygulaması yeni özellikler ile karşımıza çıktı. İşte o özellikler.

Xiaomi nihayet giyilebilir yardımcı uygulaması için Xiaomi Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. Yeni güncelleme, durumunuzu gerçek zamanlı olarak gösteren yeni bir avatar ile geliyor. Dahası, güncelleme artık kullanıcıların her zaman ve her yerde uygulamada bağımsız olarak spor başlatmasına izin veriyor. Üstelik uygulama artık profesyonel veri yönetimi ile birlikte geliyor. Uygulama artık başlangıç ​​ekranında anlık fitness verilerini gösteriyor.

Gelen en büyük yenilik ise kullanıcıların uygulamayı kullanarak doğrudan bir egzersize başlayabilmesi oluyor. Artık cihazınızı elle bağlamanıza gerek kalmayacak. Bu özellik açık havada koşu, kapalı alanda koşu, açık havada yürüyüş ve açık havada bisiklet modunu destekliyor.

Güncellemenin durum sayfası olarak iki katına çıkan yeni bir ana sayfa sunduğunu da belirtelim. Adımlar, Kaloriler, Egzersiz kayıtları ve uyku gibi önemli bilgilerin tümü ana sayfada görüntülenebiliyor. Ayrıca yeni veri kaynağı özellikleri ekleniyor. Sonuç olarak, kullanıcılar birden çok cihazdan verileri hızla değiştirebilecek ve görüntüleyebilecek.

Mi Band 5 için kesintisiz destek!

Xiaomi ayrıca sağlığınıza yardımcı olmak ve dönüşümünüzü izlemek için küçük alışkanlıklar, sağlık planları ve kurslar için tek tıklamayla check-in içeren yeni bir sağlık sayfası tanıttı.

Uygulama ayrıca egzersiz deneyiminizi daha da iyileştirmek ve genişletmek için daha fazla sağlık bilgisi sağlar. Üstelik bu güncelleme ile Mi Band 5 NFC, egzersiz kalp atış hızını otomatik olarak okuyabiliyor. Elbette bu özellik diğer cihazlara da ulaşacak, ancak şimdilik geliştirme aşamasında.

Redmi K30S Ultra saniyeler içerisinde yok sattı

Yeni Bağımsız yönetim özelliği, aynı cihazı kullanan birden fazla kullanıcı olduğunda senaryolarda da yardımcı olacaktır. Her bir kişinin verilerini kontrol etmek için profiller arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz. Dahası, uygulama kişisel bir bilgi yöneticisi getiriyor ve sürekli güncelleniyor.

Yeni güncelleme kesinlikle Xiaomi’nin giyilebilir cihaz kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir dizi özellik sunuyor. Umuyoruz ki şirket bu geliştirme dalgasını sürdürecek ve bu uygulamanın kullanılabilirliğini daha fazla kullanıcı ve cihaza genişletecektir. Mi Band ve Mi Watch yelpazesinden daha fazla cihaz için destek görmeyi umuyoruz.

Xiaomi Wear 2.0

Şimdilik güncelleme sadece Android kullanıcılarına sunulmuş durumda. Ancak Xiaomi, önümüzdeki haftalarda iOS güncellemesini de yayınlayacak.