Xiaomi Watch Color 3 özellikleri belli olmaya başladı

Xiaomi Watch Color 3

Xiaomi’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve bir türlü hakkında herhangi bir bilgi öğrenilemeyen akıllı saati Xiaomi Watch Color 3, sertifikasyon aşamasında kendini gösterdi.

Xiaomi Watch Color 3 özellikleri belli olmaya başladı. Xiaomi’nin akıllı saat pazarındaki önemli temsilcilerinden biri olan Xiaomi Watch Color serisi, yeni üyesine kavuşmak için adeta gün sayıyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve eleştirmenlerden bir hayli olumlu geri bildirimler alan Xiaomi Watch Color 2’nin ardından yeni modelin gelmesine zaten kesin gözüyle bakılıyordu.

Xiaomi Watch Color 3 özellikleri

İşte bir süredir yeni model olduğu düşünülen Xiaomi Watch Color 3’ün üzerinde çalışan Çinli şirket, sır gibi sakladığı akıllı saatini hiç istemeden de olsa göstermek zorunda kaldı. Çinli sertifikasyon kurumlarının veri tabanına giren yeni akıllı saatin 5W hızlı şarj desteğine sahip olacağı anlaşıldı.

Xiaomi Watch Color 3 özellikleri

Xiaomi Watch Color 3 özellikleri belli olmaya başladı

Bununla birlikte Watch Color 3 bu testlerde bile kendini iyi saklamayı bildi ve hangi özelliklerinin olduğundan ziyade, nelerin olmadığını bilmemizle yetinmemizi sağladı. Buna göre yeni akıllı saat modelinde Xiaomi kullanıcılarının defalarca dile getirdikleri eSIM ve LTE özellikleri olmayacak.

Xiaomi Watch Color 3 özellikleri

Öte yandan her ne kadar bu sertifika sürecinde net olarak ortaya çıkmasa da, Xiaomi’ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Watch Color 3 modelinde selefine göre daha büyük bir ekran bizleri karşılayacak. Xiaomi Watch Color 2’deki ekranın 1,43 inç olduğu düşünüldüğünde, Watch Color 3’de en az 1,46 inçlik bir ekranın bulunacağını söyleyebiliriz. Bakalım Xiaomi, akıllı saat hayranlarının merakla beklediği yeni modelini ne zaman satışa sunacak?

Google, internet servis sağlayıcıları ile ilgili problem yaşıyor!