A101 Samsung kablosuz kulaklık ŞOK ise Xiaomi modem satacak!

ŞOK A101 BiM

A101 ve ŞOK bu hafta mağazalarında neler satacağını açıkladı. A101’in Samsung kablosuz kulaklık hamlesine ŞOK Xiaomi modem ile cevap verecek!

Perakende teknoloji mağazalarına son yıllarda BİM ve A101 uygun fiyatları ile rakip olmaya başlamıştı. Bu hafta ise A101’in Samsung kablosuz kulaklık hamlesine ŞOK da Xiaomi modem modelleri ile cevap vererek bu yarışta biz de varız diyor. Peki, yükselen fiyatlardan dolayı yeni teknolojik ürün satın alamayanların çok hoşuna gideceği bu kampanyanın detayları neler?

Xiaomi Redmi 9 geliyor! Türkiye pazarını karıştıracak!

A101 mağazalarında 12 Haziran 2020 tarihinde Samsung‘un 103B kulaklığı ve A08C kablosuz kulaklık modelleri 99,95 TL‘den satışa sunulacak. Piyasanın 30-40 TL daha altında olan bu kulaklıklar hem müzik dinleme hem de telefon görüşme yapma konusunda fiyatına göre oldukça başarılı. Kullanım süresi 5-6 saat arası değişen bu modeller, farklı renk seçenekleri ile A101 mağazalarındaki yerini alacak.

Samsung kablosuz kulaklık

ŞOK marketlerinde ise 10 Haziran 2020 tarihinde Xiaomi Wi-Fi Pro Kablosuz İnternet Sinyal Genişletici modeli 89,90 TL‘den satışa sunulacak. 2.4 GHz frekansında çalışan bu model maksimumda 300 Mbps indirme sunuyor. Oldukça portatif bir ağ genişletici olan Xiaomi Wi-Fi Pro Kablosuz İnternet Sinyal Genişletici, 2 yıl garantili bir şekilde satılacak.

ŞOK’un kampanyası bu kadarla da bitmiyor. ŞOK bir de Xiaomi Akıllı Baskül modelini satışa sunacak. Bluetooth bağlantısı sayesinde kilonunuzu akıllı telefonunuzdan da takip etmenizi sağlayan bu baskül 119 TL fiyata sahip olacak. Baskül ile ayrıca vücut kitle endeksinizi de ölçebileceğinizi ve baskülüm 2 yıl boyunca garantili olacağını belirtelim.

Xiaomi

Piyasa değerlerinin 30-40 TL daha altına satılan bu ürünleri eğer ihtiyacınız varsa değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.