Xiaomi Soundbar 2.0ch dünya çapında tanıtıldı

ss3

Xiaomi, yeni ürünleriyle ses teknolojisi alanında güçlü bir varlık göstermeye devam ediyor. Şirket, Xiaomi Soundbar 2.0ch‘yi küresel web sitesinde listeleyerek yakında piyasaya sürüleceğinin sinyallerini verdi.

Xiaomi Soundbar 2.0ch özellikleri itibariyle, bütçe dostu bir seçenek olarak konumlandırılan bu soundbar, 2022 yılında piyasaya sürülen Xiaomi Soundbar 3.1ch’nin altında yer alıyor. Xiaomi Soundbar 2.0ch, subwoofer’a sahip olmadan iki adet Racetrack hoparlöre dayanıyor ve her biri 15 W güç sağlıyor. 70 Hz ila 20 kHz frekans aralığı sunan bu hoparlörler, hem net hem de dengeli bir ses deneyimi vaat ediyor.

Bağlantı seçenekleri arasında optik dijital giriş, koaksiyel giriş, SPDIF girişi ve 3,5 mm AUX girişi bulunuyor, ancak HDMI desteği mevcut değil. Kablosuz bağlantı için Bluetooth 5.3 sunuluyor ve soundbar esnek montaj seçenekleri için duvar braketi ile birlikte geliyor.

Xiaomi Soundbar 2.0ch

Xiaomi’nin diğer bir ses ürünü olan Xiaomi Buds 5, kısa süre önce küresel pazarda tanıtıldı. Bu kulaklıklar, Harman AudioEFX ayarlamalı 11 mm çift mıknatıslı sürücüler, Qualcomm aptX Lossless ve Hi-Res Audio sertifikası ile üstün ses kalitesi sunuyor. Gelişmiş aktif gürültü engelleme (ANC), üçlü mikrofon teknolojisi ve AI özellikleri ile donatılan Xiaomi Buds 5, 39 saate kadar pil ömrü ve IP54 toz ve suya dayanıklılık derecesiyle günlük kullanım ve egzersizler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Bu yeni ürünlerle Xiaomi, ses teknolojisindeki yetkinliğini genişletirken hem bütçe dostu hem de yüksek performans sunan çözümler sunmaya devam ediyor.

Snapdragon 8 Elite için geri sayım başladı